![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
[דרושה] הצעה לאחסון לינוקס.
שלום.
אני מחפש הצעות לאחסון לינוקס, מינימום 200 מגה \ 20 ג'יגה כל השאר ללא הגבלה. חשוב לי שהשרת יהיה מאובטח ברמה הכי גבוהה שאפשר. אני לא הולך לאחסן סתם דברים אלא מספר מערכות ששוות לא מעט כסף. גם חשוב לי שבעל החברה לא יגע לי בקבצים או יגנוב אותם, אשמח לקבל הצעות. תודה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
שלום רב.
אתה מוזמן לראות את החבילה הראשונה שלנו שככל הנראה מתאימה לצרכיך, www.speeds.co.il מחיר של 20 שקלים בחודש.
# 3 |
מנהל ראשי
|
לפותח האשכול,
בקשה יפה אך כיצד תוכל לבדוק האם השרת עליו אתה ממוקם באמת מאובטח ברמה הכי גבוהה שאפשר? |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
שלום,
IsraKal נפתחה במרץ 2007, ומציעה פתרונות איחסון והקמת אתרי אינטרנט. צוות החברה יעמוד לרשותכם לרכישת חבילת אירוח אתרים, בניית אתרי אינטרנט מתקדמים, עיצוב אתרי אינטרנט, רכישת שמות מתחם ועוד. שטח האיחסון נמצא על-גבי שרת מתקדם הנמצא בפתח-תקווה. השרת במעקב ובתחזוקה מתקדמת, ולכן הזמינות והיציבות של השרת ניתנת ללא פשרות ! במידה וחיפשתם יציבות וזמינות גבוהה לאתרכם, הגעתם אל המקום הנכון. 250 MB אירוח 25 GB תעבורה כל השאר ללא הגבלה. אירוח על בסיס לינוקס. 20 ש"ח בחודש. לפרטים נוספים - www.IsraKal.co.il לילה טוב, |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
שלום לך,
300 מגה איחסון 30 גיגה תעבורה 20 ש"ח לחודש וותק של 4 שנים בתחום פרטים נוספים: איסיקיו: 126769666 אימייל|מסנג'ר: admin@godex.co.il פלאפון: 054-7877208
# 6 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] דירוג מסחר: (0)
|
הצעה מבית אקסייט תקשורת.
חבילת אירוח אתר על שרת שיתופי: שטח אירוח: 250 מגה תעבורת נתונים: 25 ג'יגה מסדי נתונים MySQL : לחבילה 3 שמות מתחם: 3 חשבונות דוא"ל: 5 במחיר חודשי של 35 ש"ח. אך אם אתה באמת מעוניין שהמידע שלך ישאר שלך ואפילו לי בעל השרת לא תהייה גישה אליו הצעה נוספת לשרת יעודי: שרת יעודי הכולל: מעבד: Intel Pentium IV 3.2 Ghz זיכרון: 1 ג'יגה. כונן קשיח: 80 ג'יגה SATA פאנל ניהול מסוג DirectAdmin 2 כתובות אייפי פרטיות. מחיר חודשי: 450 ש"ח. המחיר כולל התקנת השרת על מערכת לינוקס לבחירתך והתקנת פאנל הניהול כולל הגדרות ראשוניות. ככה תוכל לנהל את השרת בעצמך ללא "שותפים" נוספים על השרת והחומר שלך ישאר חסוי. לפרטים נוספים והזמנות, 050-7640009 אסף
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
שלום לך , אחד הנושאים החשובים היום באחסון מידע ברשת זה נושא אבטחת המידע ,
כל האתרים שמאוחסנים אצלנו בשרתים עוברים בקרה של אבטחת מידע. השרתים שלנו עוברים בקרת איכות שבועית של אבטחת מידע על ידי המובילים בתחום. אשמח לספק לך מידע נוסף בנושא במייל או בסלולרים , החבילה הכי מתאימה לך אצלנו זה 50 ש"ח לחודש במידה והינך מעוניין צור עימי קשר והספק לך את כל הפרטים הנוספים הדרושים.! בהצלחה www.wsd.co.il |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|