|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
|
חברת NYOTRON.CO.IL - סוגרת את העסק ?
שלום לכל חברי הפורום
פעמים רבות קראתי ביקורות טובות בפורום הזה על חברת NYOTRON.CO.IL כמו שזה נראה לי החברה סוגרת את הבאסטה כנראה שאם רושמים באתר שהחברה מאחסנת את Microsoft וחברות רבות נוספות לא אומר הרבה ולא מצביע על טיב החברה בפעם הבאה אל תרוצו לתת ביקורות טובות בלי לדעת עם מי מתעסקים בתאכלס בכל אופן NYOTRON.CO.IL סוגרת |
![]() |
# 3 |
חסום
|
לא פשוט כל הילדודס זורקים מילים שאין להם כל משמעות
|
![]() |
# 5 |
חסום
|
איך נגדיר זאת ?
כשלקוחות שלהם פונים אליי ואומרים לי שהאחסון הישן נתן להם זמן קצוב למצוא אחסון חלופי ומקור נוסף אומר לי שהם סוגרים בלי קשר לאותם לקוחות שפנו אליי הצלבת המידע נותנת מסקנה אחת ויחידה |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
על זה נאמר - Another one bites the dust |
|
![]() |
# 7 |
חסום
|
אני מכיר את הבעלים של NYOTRON ואני יודע בדיוק במי מדובר .
מדובר בחברת אבטחה , שעושה כמה אלפים בחודש או כמה מיליונים בשנה והם עובדים עם מיקרוסופט . הם גם מספקים שירותי גלישה באינטרנט לפי מה שהבנתי . לא חושב שהם סוגרים את הבאסטה לחלוטין , אולי רק את מחלקת האיכסון . בכל אופן , אל לך לזלזל באף חברה , הם כבר נמצאים שנה באוויר ויש להם שלט של מיקרוסופט כל כך הרבה זמן ? ואף אחד לא תבע אותם ? נראה לך הגיוני ? |
![]() |
# 8 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
אילן, בושה מה שאתה עושה.
החברה כן מארחת את חלק ממיקרוסופט, הם חברה דיי גדולה. וכן החברה נסגרת, דיברתי עם שגיא לפני כמה ימים בנוגע ללהעביר את כל הלקוחות אלי, אבל המחירים שלהם לא תואמים את שלי ודורשים שרת ווינדאוס. בכל מקרה, זו הייתה אחת החברות האיכותיות, פשוט הם החליטו שהשקעת הזמן לא שווה את הרווחים.
# 9 |
מנהל ראשי
|
איזה כיף לרקוד על גופה,
הא? |
![]() |
# 10 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
כל פעם שהתקשרתי למספר 1800 שלהם, רק בחור אחד ענה לי תמיד - בחור בשם ניר, עם קול ישנוני כזה, תמיד הצטערתי שהתקשרתי.. אולי הערתי אותו. לפי מה שידוע לי, החברה לא אירחה את MSN ומיקרוסופט על שרתיה, אלא נתנה פתרונות בתחום אבטחת המידע.
|
|