![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
ביקורת|חברת אחסון
חברת final-serv.net
מה אתם אומרים על העיצוב,קידוד? בבקשה תגובות ולשים דגש על העיצוב והקידוד, יום טוב וחג פורים שמח. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
ביקשת תגובה מפורטת אז הרי לך:
לגבי העיצוב העיצוב נחמד אבל לא מושך לקנות דווקא ממך, הוא לא משדר מקצועיות. החלק העליון נחמד, עם כי הORB לא כל כך מתאים לסמל. אחרי זה החלק עם התמונה של המחשב לא מקצועי כ"כ והתפריט שם קצת לא נוח אבל הוא בסדר (יש בעיה בקידוד אבל זה אח"כ). כן אהבתי את הבלוקים בשאר האתר, החבילות, ההתחברות וכו'. את הפרסומת להוריד, פרסומת באתר של חברת אחסון, לא מתאים. לשנות גם את הפונט לARIAL, ממליץ בחום. לגבי הקידוד נתחיל מזה שהוא לא תקין. התפריט בעייתי מאוד כיוון שהמפרידים בין דבר לדבר ממוקמים בתמונה ויוצאים מתחת לטקסט ולא במקום הנכון, חשוב לסדר. מעבר לזה הקידוד נראה טוב, אבל יש שם כמה אלמנטים שנראים לי מיותרים, בגדול נראה בסדר. חסר לי קצת הערות או לפחות הפרדה בקוד שיהיה יותר נוח לעריכה אבל זה לא כזה עקרוני. לסיכום, יש עוד על מה לעבוד, כדאי להוסיף הערות לקידוד, לשנות את הפונט ולחשוב מה עושים עם העיצוב. מקווהו מאוד שעזרתי לך, חג שמח ![]() שי. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
תודה רבה לך,אני יקח את הערות לתשומת לבי תודה
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
תפריט מבולגן בFF
לא תיקני פרסומות גרמו לי לצאת במהירות |
![]() |
![]() |
# 5 |
I am root
|
עיצוב פשוט, פשוט מידי לטעמי.
הייתי מציע לכם גם לשבת טוב טוב עם לקסיקון או מילון, ולעבוד על ההגיה והדקדוק - זה לא נקרא לי כמו עברית מה שרשום שם. http://www.final-serv.net/rules.html ( לפחות חלק ... ). בכל מקרה ,מה זה האתר הזה? של ריסלר? של שרת יעודי? כמה רוחב פס ? חברה רשומה? |
![]() |
![]() |
# 6 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
הוא יושב על איחסון חינמי של גמלי(gamli.co.il) עאלק חברת איחסון ![]() בקשר לאתר עצמו,לא מקצועי אבל דיי נחמד,קידוד לא תיקני |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
האיחסון כרגע ניסיוני,
אנחנו קונים ריסלר ועבורים איחסון, |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
http://www.final-serv.net/build.html
אני מאמין לקידוד התיקני:[ עיצוב פשוט,סביר,אולי כדאי להנפיש קצת עם פלאש. קידוד לא תיקני. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
העיצוב משעמם ולבן מדי אין משהו מושך באתר שלכם.
הוא נראה כמו עיצוב חינמי והאמת.... יש חינמיים הרבה יותר יפים |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|