|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
פאנל ניהול SA-MP מבוסס PHP, מה צריך?
היי
![]() התחלתי לפני כמה ימים לעבוד על פאנל ניהול לשרתי SA-MP, לא משהו רציני, אבל תמיד רציתי לנסות. רציתי לשאול אתכם אם יש לכם רעיונות נוספים. מה להוסיף, מה לשנות, וכו'. מה שכבר יש: -מערכת התחברות דרך מסד נתונים MySQL. חשבון אדמין: -פועל גם כחשבון משתמש רגיל, ז"א יש לו גישה לפאנל ניהול אך גם לניהול שרת משל עצמו. -התקנת שרת SA-MP על משתמש פאנל באופן כמעט אוטומטי, תוך קביעת הגדרות server.cfg דרך טופס. -עריכה של ערכי default לserver.cfg של השרתים. -מחיקה / עריכה / יצירה של חשבונות פאנל חדשים. ערכי default: כאשר מתקינים שרת על משתמש פאנל, יש את הערכים בטופס (value של כל input). זה ערכי ברירת מחדל. חשבון רגיל: -התחברות דרך אותו הטופס. -הרצה של השרת. -כיבוי של השרת. -אתחול השרת (כיבוי & הרצה). -עריכת server.cfg דרך טופס - ללא אפשרות עריכת maxplayers ו-port. -שינוי סיסמא לחשבון פאנל (לא FTP ). זה מה שיש בינתיים. יש רעיונות? תודה! |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
ואוו! מגניב מאוד.
אשמח לראות DEMO כשיהיה מוכן. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
תודה,
אראה DEMO כשהמערכת תהיה מוכנה (כרגע אין עיצוב) אין רעיונות לאף אחד? |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אז ככה: אפשרות להעלאת מודים, סקריפטים ועריכתם. אפשרות להקפאת שרת במידה ונכנסים לכתובת של האי פי בדפדפן, ניתן לראות באיזה מוד משחקים, כמה משתתפים, שם השרת וכדומה. במידה ויעלה לי עוד, אערוך את ההודעה. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר על
|
ציטוט:
אהבתי את העלאת מודים וסקריפטים, עריכתם זה קצת בעייתי מפני שיש צורך בקמפול (PWN -> AMX). מה הכוונה הקפאת שרת? |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
עריכת הסקריפטים לדוגמא וזה שרת עם יוזרים, אז יש אפשרות לערוך יוזרים דרך האתר. הקפאת שרת - אני מתכוון שלקוח שהזמין את השרת יכול להקפיא ולאחר מכן נגיד אחרי שנה להחזיר וזה עדיין עובד. אבל זה לחברות האיחסון. בעצם אם חושבים על זה רגע, לא צריך להוסיף את זה חחח |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר על
|
ציטוט:
א. כל שרת מנהל את היוזרים שלו בצורה שונה. חלק דרך המוד עצמו, חלק דרך האדמין מוד, אין אפשרות לעשות את זה כללי דרך הפאנל ב. זה לא פאנל ניהול לקוחות.. אני אשקול להוסיף את זה, אבל אני חושב שזה מיותר. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
הוספתי העלאת מודים & העלאת filterscripts.
עוד רעיונות? ![]() |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
אממ
אתה יכול להוסיף נגיד כמה מחוברים כעת, מה הממוצע שחקנים מחוברים ליום, שיא מחוברים בכל הזמנים.. קיצור סטטיסטיקה |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|