|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
איפה מוצאים מעצבים טובים?
היי חבר'ה,
אני מחפש כבר תקופה מעצב טוב ופנוי לעיצוב איזה אתר שאני רוצה להקים.. פרסמתי בדרושים ופנו אלי כמה, אבל אף אחד לא היה ברמה מספיק טובה (תיק עבודות של לפחות 5-10 אתרים). רציתי לדעת האם יש מקום שבו אני יכול למצוא אוסף מעצבים טובים לאתרים ופנויים לעבודה.. אני מחפש כבר חודש ולא מוצא. חשוב לציין שהאתר בעברית, אחרת הייתי פונה לdeviantart או משהו.. אם בעייתי לפרסם פה קישורים משום מה - אשמח גם לתשובות בה"פ. תודה חבר'ה! |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתה לא מוצא כי אתה לא מחפש במקומות הנכונים. אל תיקח את זה בצורה הלא נכונה אבל ראש האנשים שמחפשים מעצב
דרך הפורום פה הם אנשים בעלי תקציב נמוך מאד ומה לעשות? ב-200 שקל לא תמצא מעצב רציני ונאלצים להסתפק במעצבים לא טובים או חסרי ניסיון בתחום. ברגע שלאנשים יש תקציבים יותר גבוהים אז יותר קל למצוא את האנשים הנכונים.
# 3 |
חבר מתקדם
|
99designs.com
על איכות תצטרך לשלם, ולא מעט. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אבל יותר קל למצוא מעצב יקר וטוב מאשר זול וטוב |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
99design אחלה אתר אבל המעצבים הטובים באמת שם לא מזיזים את העכבר בלי פרס של 700+ דולר (אני אומר את זה מניסיון, הייתי מאד פעיל באתר בעבר וזכיתי גם בכמה תחרויות)
על איכות משלמים. וזה נכון לכל תחום בחיים. בסופו של דבר זול זה יקר.
# 6 |
חבר מתקדם
|
זה לא נכון, תלוי מה אתה מחפש ב 99designs אפשר למצוא הרבה דברים גם בפחות. כמובן שככל שהמחיר יהיה יותר גבוה יותר מעצבים יזינו את העבודות שלהם ויותר מעצבים מנוסים יכנסו לתחרות.
כבר יצרתי 2 תחרויות שם, ואני חייב לציין שאת העבודה שהם עושים קשה להתעלות עליה במקומות אחרים, על אף המחיר הגבוה. עדיף לעשות את זה פעם אחת כמו שצריך מאשר כמה פעמים. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
הוא ביקש איכות, הוא קיבל. אני לא משתמש בזה כל הזמן, אבל במקרים מסויימים כמו לוגו רשמי לחברה, כרטיס ביקור וכן האלה שווה להוסיף עוד כמה $ כדי לקבל עבודה כמו שצריך.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
שוב, כמו שאמרתי - אני צריך עיצוב בעברית, 99designs.com לא באמת עוזר לי.
חשבתי שיש כזה אתר או פורום בארץ שמרכז את נושא העיצוב, מלבד פורום קונים מוכרים של הוסטס, ולכן פתחתי את האשכול הזה. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
תנסה יותר לחפש אחרי תקציב.
מעצב פנוי זו לא הבעיה באמת. ואם יש לך תקציב נורמאלי- דבר איתי בה"פ ואני כבר אשלח לך עבודות שלי ונדבר. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|