|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
|
דרושים | אנשים מכירות ותומכים טכנים
ערב טוב,
לאדווה פתרונות דרושים אנשי מכירות ותומכים טכנים, נציגי מכירות: הדרישות: הכרת התחום - חובה יכולת עבודה מואצת - חובה זמינות רוב שעות היום - חובה ניסיון קודם - רצוי מעל גיל 18 - רצוי התמורה: התמורה היא כספית, כל נציג שיצרף לחברה 5 לקוחות שירכשו את אחד ממוצרי החברה ( לא כולל שמות מתחם ) יזוכה ב 50 שקלים. את התשלום המצטבר יקבל אותו הנציג ישירות לחשבון הבנק כל 10 לחודש. תומכים טכנים: דרוש תומך טכני אחד בלבד. הדרישות: ידע במערכות מוכנות, התקנה, טיפול בבעיות, (מערכות מכל הסוגים כגון IPB, phpBB וכד' ) - חובה הכרת התחום וניסיון קודם - חובה זמינות רוב שעות היום כולל בנייד - חובה מעל גיל 18 - רצוי התמורה: התמורה שתינתן לתומך טכני היא אחסון בנפח של חבילה מתקדמת. התמורה למשך תקופת העבודה. מי שחושב שיכול להתאים מוזמן להשאיר כאן דרכים ליצירת קשר. תודה והמשך יום נעים, טל. www.adva-s.co.il |
![]() |
![]() |
# 2 |
מנהל ראשי
|
אני לא יודע מה מידת הרצינות שלך,
אבל זמינות של מישהו.. עולה כסף, אם מישהו זמין בשבילך, סימן שהוא לא עובד במקום אחר. אתה היית מוכן לעבוד בשביל חבילת אכסון? |
![]() |
![]() |
# 3 |
עסק רשום [?]
|
צודק האמת שרציתי להציע את עצמי כתומך אבל חבילת אחסון זה לא משהו שאני צריך.. ככה ש..
לא הגבתי מהסיבה הפשוטה שכבר הביאו לי אזהרה אחת עקב חוסר חוש-הומור של מנהל כלשהו, לא ממש בא לי עוד אחת. בכל מקרה אם יהיה לך משהו קצת שונה להציע, אתה מוזמן ליצור קשר במסן adiramsalem@hotmail.com |
![]() |
![]() |
# 4 |
חסום
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חסום
|
ציטוט:
כי בשביל להתקין מערכות מוכנות אתה לא צריך תומך טכני. אתה צריך לתכנת סקריפט Addon שיתקין את אותה מערכת מוכנה בצורה אוטומטית בשטח האחסון של הלקוח. אז המלצה שלי , תלמד לינוקס. תסיים ללמוד ורק אז תפתח עסק בתחום אחסון האתרים מבוסס לינוקס. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חסום
|
אני חושב שהייתה כאן אי הבנה..
לא ביקשתי ביקורות על המודעה שלי.. תודה והמשך לילה טוב.. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חסום