|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש השקעות סולדיות /שותפות עסקית.
שלום.
אני מחפש להשקיע סולידי(בטוח) על משהו בתחום האינטרנט... זאת אומרת להשקיע כסף על משהו מסויים שתוך זמן לא ערוך יחזיר תהשקע + רווחים יפים. מה שאני צריך מכם זה רעיון/יעוץ, במה אפשר להשקיע, איזה תחומים בדיוק? אני גם פתוח להצעות שותפות עסקית השקעה משותפת/ רעיון לאתר שיניב הצלחה, וכו'... *מחפש השקעה סולידית(בטוחה) שיכולה להביא תוצאות יפות. אשמח להצעות עסקיות/יעוץ/הכוונה... אימייל: apesahov@walla.com מסנג'ר: asherpesahov@hotmail.com תודה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
יש לי רעיון.
אבל אני צריך לפרט ואי אפשר כאן. אני יצור איתך קשר במסן.
# 3 |
חבר וותיק
|
אם היה דבר כזה השקעות בטוחות העולם היה יפה יותר..
אף אחד לא יכול להבטיח לך רווחים.. תרכוש אתרים שאתה חושב שיש להם פוטנציאל.. תבנה אתר עם רעיון שיכול להביא הכנסה בעתיד.. קנה דומיינים.. יכול להיות שזה יצא סתם בזבוז של מאות או אלפי שקלים או שתרוויח מזה.. זה כבר עניין בהשקעה שלך ובמזל.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חסום
|
אני מבין בסיסי בהכל, מתמחה בעיצוב אתרים/שיווק והפצה(פרסום) של כל מניי דברים! לא בהכרח באינטרט, מכיר אנשים נכונים.
אני בעיקרון לא מחפש להתחיל למכור עיצובים וכאלה, אני מחפש לעשות עסקים יותר "כבדים" להשקיע כסף במטרה לקבל כסף. עריכה: מי שיש לי אתר בעל פוטצניאל גבוהה להצליח וצריך לקנות שרת/דומיין/עיצוב, וכו' מוזמן ליצור קשר! Last edited by veeiw.co.il; 30-04-09 at 21:48.. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חסום
|
כן מעוניין להכנס גם כשותף, פתוח לכל הצעה.
תלוי באיזה עסקה מדובר, לכל עסקה יש תסדר גודל ה+ - שלה. בעיקרון מ 3 עד 5 ספרות ניתן להשקיע, תלוי כמה שווה להשקיע. אימייל apesahov@walla.com מסנג'ר asherpesahov@hotmail.com סקייפ hagiga-m טלפון מי שרוצה בפרטי. Last edited by veeiw.co.il; 30-04-09 at 23:04.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|