|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
שאלה|איך אני קורא לפונקציה ב JS ?
שבוע טוב,
בניתי מערכת לאתר ורציתי שיהיה בה הודעות פרטיות . הכל עובד לי מעולה ורציתי שלאחר שמישהו שלח הודעה אז יהיה הודעה ב JS שהוא קיבל הודעה חדשה . הבעיה היא שזה עובד רק אם לוחצים על קישור, ואני רוצה שבלי כלום יישר איך שזה נשלח שייפתח ההודעה הפרטית . הנה הלינק ל JS הזה . http://vipse.co.il/CheckPm/CheckPm כמו שאתם רואים על מנת שזה באמת ייפתח צריך לילחוץ על הלינק "הודעות פרטיות" . אני רוצה שזה ייפתח אוטומטי . תודה רבה לעוזרים ... שבוע טוב ... |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
לדעתי אתה אמור לעשות שבכל מקרה ישר שנטען העמוד זה יטען לך את ההודעה פרטית ולפני שזה יטען את ההודעה פרטית עצמה יהיה כזה תנאי שאם יש הודעה פרטית אז זה יפתח את החלון הזה במסך שחור כמו שעשית.
# 3 |
חבר מתקדם
|
כמובן עשיתי להודעות פרטיות 1 או 0 .
ברגע שיש הודעה חדשה זה על 0 ואז בעמוד למעלה זה תמיד שולף את ההודעות אם ה 0 ולאחר השליפה יש עידכון ל1 . ואז זה לא מציג פעמיים השאלה שלי היא לא זאת . היא איך אני פותח את זה ישירות, לא קשור בכלל להודעות פרטיות . לאחר מכן אני יישלב את זה . |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
אתה בודק עם AJAX כל 5 שניות אם יש הודעה חדשה במסד..
ולפי זה מציג את ההודעה..
# 5 |
חבר מתקדם
|
לפי מה שאני רואה לא הבנתם את השאלה שלי .
מצטער אם לא הסברתי טוב . השאלה שלי היא לא איך אני עושה את המערכת שתקראה כל פעם את ההודעות כי זה לא הבעיה שלי . נכון הלינק הזה אני רוצה איך שאתה פותח את הלינק הזה יישר החלון השחור ייפתח בלי לילחץ על הקישור . יש משהו ב JS שנקרא OnLoad, אני לא כל כך יודע להשתמש בזה וגבלל זה ביקשתי פה עזרה . בכל מקרה תודה על העזרה שלכם . |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
HTML קוד:
window.onload = function() { YourFunction(); };
# 7 |
חבר מתקדם
|
תודה רבה על כל העזרה אחי אבל אני לא כל כך יודע איך להשתמש בזה .
http://www.w3schools.com/jsref/jsref_onload.asp מצאתי את זה כבר אתמול אבל אין לי מושג איך להשתמש בזה . אני צריך לטעון לינק או משהו ? |
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
תדביק את הקוד כמו שהוא עם מעטפת של תגי התחלת וסיום סקריפט.
הבאתי לך אחד של הjQuery כבר בהודעה אחרת אם אני לא טועה.
# 9 |
חבר מתקדם
|
כן אבל אני לא הבנתי איך להשתמש בזה .
תודה רבה בכל מקרה ... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|