![]() |
# 1 |
חסום
|
שאלה לפתיחת אתרים
יענו שמעו
נגיד אני רוצה לעשות טופס כזה שאנשים פותחים להם אתר על השרת שלי זה יפתח סאב דומיין על הדומיין שלי ויוסיף קבצים שאני ירצה בסאב דומיין הזה יענו יפתח להם אתר משלהם ואז הם יוכלו לערוך אותו והכל ע"י פאנל ניהול שעלה על השרת אני רוצה לדעת בכללי איך זה פועל הפתיחת אתרים האלה למשל הכנתי טופס עכשיו בנאדם בא רוצה לפתוח אתר מכניס את הפרטים בטופס שצריך אחרי שהוא לוחץ שלח איזה דברי PHP אני צריך לשים בשביל שיפתח לו אתר עם קבצים שאני רוצה והכל איזה פעולות זה אמור לעשות Last edited by Skfir; 27-05-09 at 17:59.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
מצטרף לשאלה. אני גם מנסה.. יש למישהו מושג?
# 3 |
חבר מתקדם
|
אתה רוצה שהם יבנו אתר איך שהם רוצים או יבנו אתר לפי טמפלטים שאתה מכתיב להם , השאלה אם תיהיה להם אפשרות להעלאת קבצי PHP או HTML משלהם או שאתר כל האתר הם ינהלו דרך פאנל ניהול , הוספת עמודים , כתבות וכו .
אם זה האפשרות השניה , זה בעצם מערב : http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=74186 עם CMS מערכת תוכן רק שאתה צריך לאפיין את כל השדות בקישור לטבלת משתמשים.
# 4 |
חסום
|
אני רוצה יענו הם פותחים אתר ויש להם מערכת ניהול תוכן שאני בניתי והכל והם מנהלים תאתר משם
והאתר שלהם זה הכתובת username.nex.co.il |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
בנוגע לדומיין אז יש את הvirtual subdomain תריץ על זה גוגל .
בנוגע למערכת , זה סך הכל מערכת ניהול תוכן רגילה (יש אלפים כאלה באינטרנט) שעובדת לפי USER ID , אתה מתכנת ? כי אם כן אז תגיד איפה אתה נתקע ונוכל להמשיך משם .
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|