|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
|
איך אני עושה שהגובה של ה div יגדל ?
עשיתי קונטינר רק עם רוחב
ובתוכו יש עוד div של בלוק איך אני עושה שהגובה של הבלוק הפנימי יגדל לפי הגובה של הקונטיינר ? כמו שיש טבלה ואז התאים בתוכה הגובה שלהם גודל לפי הגובה של התא הכי גבוה זה הקוד קוד:
div.container { border: 1px solid #000000; overflow: hidden; height: 100%; width: 100%; } div.left { width: 45%; height: 100%; float: left; } div.right { width: 45%; height: 100%; float: right; } http://img188.imageshack.us/img188/5795/45501549.png ![]() עכשיו בתמונה אתם רואים את הגבהים של שתי הדיבים בפנים אחד יותר קטן מהשני אני רוצה ששתיהם יהיו באותו גובה בלי לתת גובה ספציפי.. שיגדלו לפי הטקסט שבפנים ויהיו באותו הגובה |
![]() |
![]() |
# 2 | |
Авторитет
|
אין דבר כזה HEIGHT 100%.
![]() |
![]() |
# 3 |
חסום
|
מה אין :\
אז איך אני עושה שזה יקבע ע"פ התוכן בפנים + ששתיהם יהיו אותו גודל למרות שבשני אין תוכן |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
הדבר היחידי שאתה יכול לעשות זה שהDIV החיצוני יגדל לפי הפנימי, אם אתה רוצה אחרת, אתה יכול להשתמש בJavaScript, מה שממש לא מומלץ.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חסום
|
איך אני עושה שהחיצוני יגדל לפי הפנימי
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
תגדיר את הגובהה כ - auto
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
אם אתה רוצה שהוא יגדל בצורה דינאמית, פשוט אל תגדיר לו height או שאם אתה מתעקש, כמושstel22 רשם, תרשום לDiv הפנימי height: auto.
עריכה: במקרה שלך, הDiv הימני גדול מהשמאלי, ולכן השמאלי הוא זה שיקבע את הגובה. יכול להיות שמה שאתה מנסה זה שלDiv הימני יהיה גובה זהה לזה השמאלי? Last edited by Shillo; 01-06-09 at 12:36.. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חסום
|
ציטוט:
אני רוצה שלדיב הימני יהיה גובה זהה לזה של השמאלי בלי לקבוע לשתיהם גובה ספציפי. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
Авторитет
|
בJS זה גם לא בעיה,
קח את הWIDTH של הצד השמאלי, תבדוק מה הWIDTH של הצד הימיני, ההפרש הWIDTHים והוספתו לWIDTH הקטן. ![]()
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|