|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
שאלה|איך מקודדים בצורה הכי טובה ?
אהלן,
אני יודע לקודד תקני אך הרבה אומרים שזה לא בצורה הכי טובה . יש כאלו שעושים את הקידוד בטבלאות וDiv . רציתי לדעת אם הדרך שאני עושה היא נכונה או שאני לא עושה טובה . אני חותך את העיצוב תמונה תמונה ומביא לה מיקום באתר בקובץ CSS זה טוב ? (האם יותר טוב לקודד ב DW מאשר לעשות תמונה תמונה ?) |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
לתת לכל דבר מיקום אבסולוטי זה רע.
הדרך הכי טובה לקודד זה לחתוך רק את התמונות שצריך ולמקם אותם בעזרת float, margin, padding וכו'.... |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
צריך לדעת גם איך לחתוך, לומדים עם הזמן..
# 4 |
חבר מתקדם
|
Adir זה בידיוק מה שאני עושה .
בגלל זה אני לא מבין למה אומרים שהקידוד שלי לא טוב . אם אני יביא אתר שקודדתי אכפת לכם להכנס ולראות ? תודה על התגובות ... |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
זה רעיון טוב..
# 6 |
חבר מתקדם
|
http://vipse.co.il/
תודה רבה ... |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
מירכוז אלמנט עובד כאשר יש div שעוטף אותו ופרמטר margin שלו ככה:
קוד:
margin:o auto; תפריטים אני מעדיף לעשות עם ul. הדרך לדעתי הכי פשוטה ומהירה ללמוד, היא פשוט לפתוח אתרים עם קידוד div ברמה גבוהה ולראות צעד צעד איך עבדו שם. למשל digg ואני בטוח שיש עוד הרבה דוגמאות יותר טובות.
# 8 |
חבר מתקדם
|
לא כל כך הבנתי,
איזה דרך יש למקם את הדברים אם לא באמצעות margin במספרים גבוהיים ? תודה על העזרה ... |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
למה התג CENTER אם עשית MARGIN LEFT RIGHT AUTO ?
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
איפה אחי ?
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|