![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
VPS VS Reseller
חברס אני מחפש הצעות לריסלר / VPS
אומנם לפני שאני אתן פירוט יש לי מספר שאלה קטנה מדוע אתם מוכרים ריסלר של 3-5GB במחיר של VPS של 20GB? למה לי לקנות ריסלר ולא VPS? ![]() עריכה: אשמח להצעות עבור ריסיילר לינוקס 3GB וכ200GB תעבורה חודשית המיועד לפרוייקט שלי, דומיין ישראלי עבור שנה, ומחירים לחודש, רבעוני, חצי שנתי, ושנתי.
רון. Last edited by FreshServ.Net; 29-05-09 at 20:17.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
יש עסקים שמוכרים ביוקר ויש עסקים שמוכרים בזול
יש עסק בשם X שתמצא אצלו רייסלר במחיר של 50 שקלים לחודש , ויש עסק בשם Y שתמצא אצלו אחסון רגיל ב 50 שקלים בחודש הכל תלוי מאיפה אתה קונה ומה כל אחד מציע. מה שבטוח שמי שמספק לך אחסון ב 50 שקלים, לא יספק לך רייסלר ב 50 שקלים הדוגמא שנתתי היא תקפה גם בהשוואה של רייסלר ו VPS למה חלק מוכרים בזול וחלק ביוקר? שאלה טובה .. יש הרבה תשובות ![]()
# 4 | |
חסום
|
ציטוט:
ריסיילר באנגלית אומר מכירה מחדש כלומר אתה קונה ממני ומוכר לאחרים ולשם כך אתה מקבל מחיר נמוך יותר על מנת שיהייה לך רווח ולנו יהייה רווח כשאתה תגדל Reseller וVPS זה שרת וירטואלי על גבי שרת ייעודי חומרתי אין מקום להשוואה |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |||
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() ציטוט:
ציטוט:
ד"א VPS לרוב בא עם פאנל ניהול נכון? או שיש צורך לקנות אותו לבד?
רון. Last edited by snow; 29-05-09 at 12:08.. |
|||
![]() |
![]() |
# 7 |
אחראי פורום
|
לשם השוואה...ניהול VPS יכול להגיע ל400 ש"ח לתחזוקה חודשית / 50$ לשעת טיפול.
אגב, ניהול VPS כולל בין היתר את תחום האבטחה...מה דעתך על שרת פריץ? לא רוצה שרת פריץ? שלם למתחזק. המשך יום נעים.
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ופה מהניסיון שלי אין שוני בין התמיכה באחסון אתר מול אחסון ריסיילר. ![]() אשמח להצעות עבור ריסיילר לינוקס 3GB וכ200GB תעבורה חודשית המיועד לפרוייקט שלי, דומיין ישראלי עבור שנה, ומחירים לחודש, רבעוני, חצי שנתי, ושנתי.
רון. Last edited by snow; 29-05-09 at 17:51.. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
לדוגמא, אצלנו משתמשי חבילת ריסלייר מוגבלים מבחינת גודל מסד ולעומתם, משתמשי אחסון אתרים פחות מוגבלים. לריסלר אצלנו יש הגבלות נוספות שלא קיימות בשירות אחסון האתרים הרגיל. כמובן, לכל חבילה תמחור שונה ואופציות שונות. זוהי רק דוגמא, כל עסק בוחר איך להתנהל. יש עסקים שריסלרים הם המוצר הכי נמכר אצלם, לכן הם משווים את מחירי הריסליירים למחירי האחסון על מנת שהלקוח, כשיראה את ההבדל, יעדיף לקנות ריסלר. כל עסק והתחום שהוא מדגיש אצלו. אגב, מצרף את העריכה שלך להודעה הראשית. המשך יום נעים.
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
שלום רב,
IsraKal הוקמה בתחילת שנת 2007 על-מנת לספק שירותי אינטרנט מתקדמים למגזר העסקי והפרטי. החברה מתמחה במגוון מצומצם של שירותים על-מנת לספק אותם בצורה הטובה ביותר. אודות מערכת שירות הלקוחות צוות החברה פיתח עבורכם מערכת שירות לקוחות מתקדמת שתעשה לכם את החיים קלים יותר. במערכת ניהול הלקוחות של IsraKal תוכלו להתכתב עם אנשי הצוות של החברה בקלות רבה בהודעות, לראות את כל ההזמנות שביצעתם דרך האתר - את מצבן, את סכומן ואת פרטיהן. בנוסף נמצאים מדריכים רבים בתוך מערכת שירות הלקוחות של ישראקל. חשבון למערכת שירות הלקוחות יפתח עבורכם מיד לאחר הזמנה מהאתר, ופרטים לחשבון ישלחו אליכם בדוא"ל. לכניסה למשתמש ניסיון במערכת שירות הלקוחות , התחברו כעת : שם משתמש:demo סיסמא: demo www.IsraKal.co.il פרטי החבילה: 3,000 מגה אירוח! 250,000 מגה בייט תעבורה! כל השאר ללא הגבלה! המחיר לחודש הינו רק : 80.00 ש"ח ! המחיר לרבעון הינו רק : 230.00 ש"ח ! המחיר לחצי שנה הינו רק : 430.00 ש"ח ! המחיר לשנה הינו רק : 765.00 ש"ח ! *מחיר דומיין ישראלי לשנה הינו רק : 119.00 ש"ח! לפרטים נוספים: www.IsraKal.co.il Sales@israkal.co.il 052-6938539/0547629495 |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|