|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
[מחפש] שרת יעודי \ VPS שממוקם בחו''ל.
אז ככה אלו הדרישות:
שרת שמאוכסן באחד מהמקומות הבאים: England \ NeatherLands ( שרת יעודי או VPS ) ( שרת רציני, שירות רציני ולא סתם, אני מדבר פה על שרת מחו''ל וזה אומר שלמרות המרחק עדיין הוא עובד טוב ובלי תקלות למינהם ) כרגע מפרט לשרת אני פתוח להצעות שיש לכם, רצוי אולי משהוא שלא יקר בצורה פסיכית. ( להשכרה ) מערכת הפעלה: פתוח להצעות, לינוקס ווינדווס מה שתציעו. ואני צריך לדעת אם ניתן למשל להריץ שרתי משחק על זה לדוגמא. אתם יכולים להשאיר פה פרטים ואני אחזור אליכם, או לפנות אלי ישירות שם אני יותר זמין: מסנג'ר: dani154@walla.co.il אייסיקיו: 6532436 מקווה שקיים אצל מישהוא דבר שכזה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חסום
|
שלום,
אני אורן היות ולא ציינת הרבה פרטים אני אפנה אותך אל האתר שלנו יש לך שם 18 הצעות של שרתים הממוקמים בצרפת מכל הגדלים והטעמים תוכל לקבל IP של UK / FR מה שתבחר. http://www.securehost.co.il/servers2.html חיבור מינימלי 100 מגה סיביות לשניה. כל תנאי התשלום האפשריים. כל מערכות ההפעלה קיימות. http://www.securehost.co.il/contacts.html Last edited by FreshServ.Net; 05-06-09 at 11:22.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
עסק רשום [?]
|
שלום,
תוכל לבחור באחד משרתי המבצע שלנו ב NL , השרתים במפרטים הבאים: 100Mbit Unshared א': AMD64 3000+ 2GB RAM 2x80GB HDD קו פרטי פרמיום 100Mbit סימטרי! ללא הגבלת תעבורה חודשית תמיכה מתוחזקת 24 שעות ביממה On-Line 2 Dedicated IPs שירותים נלווים: KVM / APC (שליטה מלאה ברמת במסך + מקלדת וכן בכיבוי/הפעלה של השרת מרחוק!) פאנל ניהול: DirectAdmin או cPanel מערכת הפעלה ללא עלות: Windows 2003 OS או Linux (CentOS) עלות חודשית לפני מע"מ: 179 יאורו דמי התקנה: חינם 100Mbit Unshared ב': Intel E2160 2GB RAM 2x250GB HDD קו פרטי פרמיום 100Mbit סימטרי! תמיכה מתוחזקת 24 שעות ביממה On-Line 2 Dedicated IPs שירותים נלווים: KVM / APC (שליטה מלאה ברמת במסך + מקלדת וכן בכיבוי/הפעלה של השרת מרחוק!) פאנל ניהול: DirectAdmin או cPanel מערכת הפעלה ללא עלות: Windows 2003 OS או Linux (CentOS) עלות חודשית לפני מע"מ: 249 יאורו דמי התקנה: חינם 100Mbit Unshared ג': Intel X3210 2GB RAM 2x250GB HDD קו פרטי פרמיום 100Mbit סימטרי! תמיכה מתוחזקת 24 שעות ביממה On-Line 2 Dedicated IPs שירותים נלווים: KVM / APC (שליטה מלאה ברמת במסך + מקלדת וכן בכיבוי/הפעלה של השרת מרחוק!) פאנל ניהול: DirectAdmin או cPanel מערכת הפעלה ללא עלות: Windows 2003 OS או Linux (CentOS) עלות חודשית לפני מע"מ: 249 יאורו דמי התקנה: חינם 100Mbit Unshared ד': Intel X3210 4GB RAM 2x500GB HDD קו פרטי פרמיום 100Mbit סימטרי! תמיכה מתוחזקת 24 שעות ביממה On-Line 2 Dedicated IPs שירותים נלווים: KVM / APC (שליטה מלאה ברמת במסך + מקלדת וכן בכיבוי/הפעלה של השרת מרחוק!) פאנל ניהול: DirectAdmin או cPanel מערכת הפעלה ללא עלות: Windows 2003 OS או Linux (CentOS) עלות חודשית לפני מע"מ: 299 יאורו דמי התקנה: חינם 100Mbit Unshared ה': Intel X3210 8GB RAM 2x750GB HDD קו פרטי פרמיום 100Mbit סימטרי! תמיכה מתוחזקת 24 שעות ביממה On-Line 2 Dedicated IPs שירותים נלווים: KVM / APC (שליטה מלאה ברמת במסך + מקלדת וכן בכיבוי/הפעלה של השרת מרחוק!) פאנל ניהול: DirectAdmin או cPanel מערכת הפעלה ללא עלות: Windows 2003 OS או Linux (CentOS) עלות חודשית לפני מע"מ: 349 יאורו דמי התקנה: חינם קיימים גם מפרטים בעלי קו 10 מגה סימטרי פרטי. בעלות נמוכה הרבה יותר. תוכל לפנות למחלקת מכירות שלנו לפרטים נוספים. על שרתים ייעודיים Dedicated Servers בארופה אמסטרדם - **מבצע במלאי מוגבל**: * מדובר בחוות השרתים מתקדמות והטובות בארופה EvoSwitch & WeDare. תשתית פרמיום ברמה הגבוה ביותר המתאימה לכל מטרה! פרטים ליצירת קשר ניתן לראות בחתימה! לפנייה עבור מחלקת מכירות שלנו תוכל להכנס למערכת פניות online שלנו בכתובת: https://desk.hostdime.co.il תוכל לפתוח פנייה עבור מחלקת מכירות (Sales)
# 6 | |
חסום
|
ציטוט:
RAM: 2GB DDR2 Uplink Port: 1 x 100Mbps Full-Duplex IP: 2 OS: CentOS (32bit) CPU: 1x Intel Quad Core Xeon X3210 8MB Hard disk: 2 x 250GB SATA II Volume Connectivity: 4000GB data traffic Contract term: 3 months 054 / 077 http://www.securehost.co.il/contacts.html $160 לחודש / מינימום 3 חודשים מראש שרת בהולנד בעל חיבור 100 מגה סיביות לשניה. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|