|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
MustWin.co.il מהיום ניתן להפקיד גם עם PayPal
הוכנסה האפשרות לשימוש בPayPal באתר.
אשמח לקבל תגובות. על מנת לעשות זאת יש לגשת לדף ה"חשבון שלי" (למשתמשים רשומים בלבד). http://www.MustWin.co.il
# 2 |
חבר בקהילה
|
אתם שקרנים.
אתם עושים באנר גדול ויפה על 3 הצעות חינם רק למי שנרשם,אני נרשמתי ואחר כך כתוב לך שאתה חייב להפקיד בשביל לקבל את ההטבה הזו. שקל אני לא יוציא על האתר הזה ואני אוהב מכרזים אצלי אתם מחוקים המשך יום טוב. אל תפלו כמוני. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
גם אצלי זה מופיע:S
למה שאני ארשם ואחר כך חייב להפקיד להטבה? חג שמח..
# 5 |
הוסטסניון
|
היית מפקיד אם הייתי יודע שאתם אמינים .. בינתיים נראה לי חובבני כל הסיפור הזה.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
הסיבה היחידה שחייבים להפקיד בשביל לקבל 3 הצעות חינם היא בשביל שמישהו לא יבוא, ירשם 100 פעם ויקבל על כל פעם שהוא נרשם 3 הצעות חינם, זה הכל. כל הסיפור של ההפקדה זה למנוע את המצב הזה. מי שלא טוב לו ורוצה רק לקבל דברים חינם אין עם זה שום בעיה.
יום טוב.
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ואת זה אני מכיר כמתכנת. תלוי כמה השקעת באתר. ואם גם נגיד אתה יכול לעשות אימות חשבון של חצי שקל בהודעת sms גם אם לא בא לך להשקיע במערכת. חומר למחשבה. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
האתרים האלה אף פעם לא נראו לי אמינים, אני לא מדבר על האתר הזה ספציפית, אבל עד שאני לא אראה הוכחה אמיתית(ולא סתם אנשים סמויים)...
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
יש לי שאלה אליך,
היום ראיתי בנוגע לPS3 שהמכרז נגמר היום בעוד שעתיים משהו כזה, פתאום אני רואה עוד 44 שעות. זה למה? תאכלס בינינו אתה לא עושה את זה לפי זמן אלא לפי מספר הצעות מינימום כדי שיכסה לך את הPS3 ועוד קצת רווח ואז אתה סוגר.. לא? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|