|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
עזרה בבעיה בוינדוס XP , לא עולה
הסיפור הוא כזה, למחשב נדפק מאוורר ובאמצע משחק התחמם לגמרי ועשה ריסטרט, המאוור הוחלף , הבעיה שהוינדוס עכשיו לא עולה.
יש לי 3 הארדיסקים על המחשב, ו 2 מערכות הפעלה, ויסטה ו XP , הויסטה עולה תקין, ה XP נתקע, לא עובד גם ב last known ולא בסייפ מוד , נתקע על mup.sys דרך הויסטה אני יכול להגיע לכל ההארדיסקים ללא בעיה ועשיתי גם בדיקת ארורים וזה לא עבד, עשיתי שיחזור REG לא עבד. ביטלתי USB וכל מה שנלווה כולל כרטיס מסך ולא עובד. אמרתי נפרמט, מעלה את הדיסק של הוינדוס, עושה את טעינת הקבצים ונתקע על starting windows . לכן לא יכול גם להגיע ל repeir tools... יש למישהו עצות ? כי לי כבר נגמרו הרעיונות... אשמח לרעיונות חדשים... |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
בבעיה כזו לא נתקלתי המון זמן.
הדיסק התקנה שלך תקין? (בדוק את זה) שתי המערכות הפעלה יושבים על אותה מחיצה? אם לא האם מהויסטה אתה מגיע למחיצה שעליה יושב ה XP ? כל הקבצים שם נגישים? ניסית אולי להשתמש בתוכנות שחזור לא חלוניות? כאל שרצות מלייב-דיסק? כמו ERD או Hirens Boot cd ? יכול ליהיות למרות שאני לא מאמין שזה זה אבל בכל זאת - יכול ליהיות שבמהלך האיתחול של המערכת נפגע לך ה MBR ? ובגלל זה הוא לא ניגש למערכת הפעלה ? התקנות של מערכות הפעלה אחרות עובדות? 2000/vista/7 ? תבדוק את זה.
# 3 |
עסק רשום [?]
|
1. ניסיתי 2 דיסקים של התקנה , בשניהם הוא נתקע באותו מקום.
2. לא, מערכות ההפעלה נמצאות על דיסקים שונים. 3. מהויסטה אני יכול להגיע למחיצה של ה XP , הכל נגיש. 4. תאמת לא ניסיתי להשתמש בתוכנות שיחזור אחרת , אבל זה יכול להיות רעיון טוב, אני אחפש HIRENS 5. לא מבין כל כך ב MBR , אם הוא נפגע אז הויסטה אמור לעבוד ? 6. התקנת ויסטה תקינה. תודה על התשובה המהירה. |
![]() |
![]() |
# 4 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
ציטוט:
את מערכת ההפעלה. זאת אומרת אם הMBR פגום בכונן שמכיל את ה XP אז אין XP כרגע אבל בכונן אחר, ישנו MBR אחר שהוא תקין ומצביע על ויסטה. איך אתה בוחר להגיע לויסטה בתפריט מולטי-בוט של הלוח אם או בתפריט אחר (לאחר שהביוס סיים סבב בדיקות עצמי)? אנחנו מתקדמים לפתרון...
![]() |
# 6 |
עסק רשום [?]
|
בהמשך , לא יודע אם זה קשור או לא , בעזרת ה HIRENS , עשיתי כמה בדיקות עם כמה תוכנות.
ב partition magic הוא מצא בעיה ב partition , שגיאה 110 , הוא רשם שהוא תיקן אותה, אבל עדיין הוינדוס לא עולה , וכשאני נכנס שוב ל partition magic , הכונן רשום בצהוב ורשום עליו שגיאה 110 ואין אפשר לעשות עליו כלום, לא דיאגנוזה ולא כלום. אני חוזר ואומר דרך הויסטה הכונן פעיל ועובד. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
אז ככה :
הבהרה קטנה. הצעדים שעכשיו אני מתאר עלולים לגרום נזק לדיסק הקשיח שלך, במידה ובוצעו לא כנדרש. אני מסיר מעצמי כל אחריות על דבר שעלול לקרות/להיגרם עקב שימוש לקוי בהוראות מדריך זה. בוא ונתקן את הMBR שלך. תכניס את הדיסק של Hirens ותבחר ב Partition Tools ![]() ] לאחר מכן תבחר ב Smart FDISK ![]() הנה המסך הראשי של התוכנה. תוודא טוב טוב איזה כונן קשיח אתה בוחר שמה לעבודה! ![]() תסמן את Boot Manger בתפריט ותבחר Repair MBR ![]() הוא ייתקן לך את ה MBR ובדרך כלל מאוד מהר. כל מה שנשאר זה ללחוץ OK ![]()
# 9 |
חבר וותיק
|
אז ככה... תתקין מקומית.
תעתיק את כל התיקייה i386 מדיסק ההתקנה של הXP לאנשהו בכונן עליו תרצה להתקין XP. תכניס HIrens או כל דיסק אתחול אחר (אבל עדיף Hiren כי הוא תומך NTFS) ופשוט תעשה ככה ---> קוד:
X:\i386\setup.exe אם עדיין לא טוב שלח לי הודעה נוספת
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|