|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
עזרה|נכנס לי וירוס שלא יוצא לכל האתרים ...
אהלן חבר'ה .
לא מזמן פתחתי פוסט שאמרתי שנכנס לי וירוס חשבתי שסידרתי אותו אבל זה לא הסתדר . אתמול פירמטתי את המחשב, והיום אני משנה את כל הסיסמאות לאתרים שלי . אבל עדיין יש לו גישות לאתרים, מישהו יודע איך ? האם אפשר להשתיל קובץ באתר שיביא לך אפשרות להכנס אליו מתי שתרצה ? ולמי ששואל מה הוא עושה באתרים, הוא מכניס IFRAME לכתובת לאתר שלו שזה מוריד את הוירוס למחשב של הגולשים . הכתובת לאתר היא : http://yournameshop.cn:8080/index.php תודה רבה לכל העוזרים ולא ממליץ להכנס לאתר הזה ... |
![]() |
![]() |
# 2 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
יכול להיות שהוא שמר על שרת חיצוני את הססמאות. אמרת שתחליף אותן, אחרי שתעשה-כן, תודיע לנו אם הבעיה ממשיכה.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
גם באחד האיחסונים שלי היה עד לא מזמן והצלחתי להתגבר עליו (והוא לא חזר יותר)
1. תערוך את עמודים כמו index.php , config.php , function.php ובכלל, תבדוק קבצים חשובים במערכת שלך... הקוד הזדוני נמצא בראש הקוד (בתוך תגית php משל עצמו: קוד:
<?php קוד זדוני ?> <?php המשך הקוד שלך... ?> 3. בתיקייה כמו images יכול להמצא קובץ בשם image.php , במידה והוא לא שלך תמחק אותו (יכולים להיות קבצים נוספים שם, אם אתה לא הכנסת אותם לשרת - תמחק) 4. תסתכל בקוד מקור מידי פעם, לראות אם יש עדיין את הקוד הזדוני (כתוב בjavascript בקוד מקור) , הוא ממוקם בין התגיות </head> ל <body> אם אני זוכר נכון מקווה שיעזור לך. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|