![]() |
# 1 |
חבר על
|
בעיה במקלדת.,.
שלום לכם.
אתמול קניתי מקלדת אבל יש לי איתה בעיה ... אני מחבר אותה למחשב והיא לא מגיבה... כיביתי תמחשב שמתי תחיבור PS/2 ואז הדלקתי ואז המקלדת לא מגיבה.. ונכון איפה שיש ת-3 אורות האלה בצד..CAPS LOOCK והשאר.. אז זה מהבהב שם.. אבל המקלדת עצמה לא מגיבה השם של המקלדת : WIRED KEYBOARD 500 2 המקלדות הן מאותו חיבור..אבל זאתי החדשה לא עובדת =[ מה אני צריך לעשות? -============ עכשיו יש עדכון קטן... אני דברתי עם מישהו מפורם אחר ובכל מקרה הוא אמר לי לבדוק תחיבורים,בדקתי והכל בסדר.. כי במקלדת הישנה הכל עובד,ומשום מה החדשה לא מגיבה. אז יש לי חיבור PS/2 אז עכשיו לעכבר יש חיבור בצבע ירוק ולמקלדת בצבע סגול.. אז במקום לחבר תמקלדת שהיא סגול לשקע הסגול,חברתי אותה לשקע הירוק שהוא בעצם של העכבר! ועכשיו המקלדת עובדת. אבל אם אני מחבר תמקלדת למקום שהיא באמת צריכה להיות בו [הכוונה השקע הסגול..] אז היא לא עובדת. כאילו אני מחשב ואז איפה שיש תאורות במקלדת..CAPS LOCK ,3 נורות..אז הן מהבהבות לי וזהו..המקלדת לא מגיבה. אז בינתים אני כותב עם המקלדת החדשה בחבור הלא נכון שלה חח\ עכשיו העכבר מחובר לזה של המקלדת והמקלדת לזה של העכבר חח ואמרו לי שזה יכל ליצור בעיות. אז בכל זאת איך אני יכל לסדר את זה שזה יעבוד רגיל?..| תודה ![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
תלך לחנות תחליף מקלדת... אם אמרתה שהמקלדת עושה לך בעיות ולא עובדת אז תחליף.
|
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
עשית ריסט אחרי שחיברת?
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|