|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
עיצוב שעשיתי | Iשף - אתר השפים הישראלי.
כל אחד יכול להיות שף =]
עיצוב ראשון שלי.. עד עכשיו התעסקתי קצת בפוטושופ לחתימות ושטויות אבל זה הראשון בתכלס... http://www.screen-wallpapers.info/chef/ תגובות? ![]() יש סיכוי שאני יצליח למכור אותו? ![]() Last edited by moni1x09; 12-06-09 at 11:31.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
למכור לא.
אבל יש לך בסיס ורעיונות, רק עכשיו תתחיל לעבוד עליהם יותר טוב, על טקטיקות חדשות, סתכל על עיצובים ותקבל מהם השראה (לא להעתיק). --- המבנה של העיצוב סבבה, רק הפונטים לא טובים בכלל, נסה להשתמש בפונטים אשר הדפדפן יכול לתמוך בהם.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
למה אתה הולך ישר לכיוון של למכור אם רק עכשיו התחלת לעצב (לפי איך שזה נראה..),
עדיף לך לעצב הרבה ולהתאמן .. אנשים מוכרים אחרי הרבה זמן שהם למדו ועיצבו הרבה עיצובים. בכל מקרה לעיצוב הזה, את הלוגו אהבתי, חבל שהשתמשת באותו הפונט & הצבע ב"כי כל אחד יכול".. הפונטים של כל הטקסט באתר לא מתאימים, כדאי להשתמש בפונט אריאל רגיל. בתפריט עדיף צבע אחיד למילה מאשר אות ראשונה בצבע אחד וכל השאר צבע אחר - לא נראה טוב בעיין. בהצלחה! |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
למכור לא תצליח
אחי אתה אוהב תצבע הכחול? תגוון קצת גם זה בצבע כחול.. http://www.screen-wallpapers.info / כל האתרים של כחולים (מי שחרמן אז לא מהכוונה הזאת.) תגוון בצבעים ויצא לך משהו טוב. Last edited by EroFlex1; 12-06-09 at 15:39.. |
![]() |
![]() |
# 5 | ||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
בכל מקרה תודה על ההצעות לשיפור. ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
אחי בלי להעליב זה עיצוב משעמם.
מילא הייתי משלב עוד צבעים. אבל זה רק כחול וכחול וכחול וכחול. תוסיף גם צבע לבן או שחור. ותוסיף עוד צבע אחד אחר.. צהוב ירוק כתום אדום לא יודע איזה.. זה מת ככה.. בלי קשר. הייתי מציע להתחיל לתחום במסגרות. זה נראה כאילו סתם פרסת צורה ליד צורה ליד צורה. אין פה שום משהו מיוחד. אין אפילו מילוי מיוחד. בהצלחה.. :]
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
אני דווקא חושב שהמבנה של האתר בסדר גמור, רק כמה שיפוצים קטנים ובכיף הוא יכול להפוך לאתר פעיל.
לשנות את הפונט בתפריט לפחות ילדותי את הפונט של "מתכונים" וכו'. הרי עיצוב אתר זה לא כמו עיצוב חתימה זה לא אמור להיות יפה, הוא אמור להיות ברור ואסתטי והוכחה לזה תסתכלו על כל האתרים העולמיים המצליחים. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
קשה למכור עיצוב כזה
אתה נראה כזה מתחיל אין באתר תמונות חסר צבעים .. בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|