|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
צריך עזרה עם JS embed
אני משתמש ב JS לעשות ל embed
PLAY בדרך הזאת PHP קוד:
למשל אני רוצה שהשיר יתחיל מ 30 שניות האם זה אפשרי? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי תשובה.. תודה לעוזרים |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
# 3 |
חבר וותיק
|
אני חושב שלא הבנת אותי
אני לא רוצה שאחרי מספיק שניות שאתה נמצא בדף השיר יתחיל לרוץ אני רוצה לגרום לשיר לרוץ מאמצע בלחיצה על התחל |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
הבנתי, אממ לא נראלי שאתה יכול לעשות משו, צריך רק לבנות את הנגן פלאש ככה שיהיה לו איזה פרמטר שיגיד לו מאיזה שנייה להתחיל ואז פשוט תציב את מספר השניות, יוטיוב עשו לא מזמן כזה.
# 5 |
חבר וותיק
|
בפלאש זה עולם אחר אני מנסה לעשות את זה ב JS
פשוט להתחיל את השיר מאמצע שלו ולא ממהתחלה בטוח יש לזה משהו |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
לא יותר פשוט לחתוך את תחילת השיר בתוכנת עריכת אודיו?=\
# 7 |
חבר וותיק
|
למה נראה לך ששאלתי בפורום תיכנות?
בשביל לחתוך בתוכנה? |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
ברור לי שלא, אני פשוט אומר שאם זה שיר מסויים שהוא קבוע ורק בו אתה מעוניין לחתוך את ה30 שניות הראשונות...אז אולי עדיף בתוכנה....זה הכל.
עריכה: אולי זה יעזור לך: http://forum.videolan.org/viewtopic.php?f=16&t=58942 תקרא שמה את הקוד..זה משהו עם SETIMEOUT....
אחסון אתרים, עבודות גבס בירושלים ,אינדקס אתרים ,lc980 brother ,הבלוג הקשיח ,מתקנים מתנפחים, קפה לאירועים Last edited by 0xfo7d; 12-06-09 at 16:47.. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
לנעול הסתדרתי
|
![]() |
![]() |
# 10 |
אחראי פורום
|