![]() |
# 1 |
חבר על
|
![]() טוב, יש לי כמה שאלות בקשה תנסו להביא לי תשובות על כמה שיותר ממה שאתם יודעים.
החלטתי להתקין על המחשב הנייד שלי שבא עם ויסטה מקורי את XP SP3. (צפייה במחשב ומפרט - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TXCQ6022EJ) אז הנה הכמה שאלות שלי. 1. כשנכנסתי להורדה של הXP, ראיתי שכתוב שזה מערכת עם/ל32BIT, אז אני שואל אם כתוב ככה, האם זה אומר שזה מתאים למחשב עם 32BIT, כלומר האם ה32BIT האלו זה רכיב מהמחשב, או שבעצם כשזה יתקין את המערכת המערכת תיהיה 32BIT ואני לא צריך לדאוג מה הביט שיש לי על המחשב כעת. 2. איך אני יודע כמה ביט יש לי? יש לי תתוכנה ERVEREST, ואני לא יודע לבדוק איתה כמה ביט יש... 3. האם כשאני יתקין את הXP על המחשב, אני יהיה חייב למחוק את כל הכונן, כאילו יש לי משחקים וזה.. אז האם כשאני יתקין את XP זה ימחק לי את כל מה שהיה לי בכונן? 4. והכי חשוב..האם כשאני יסיים להתקין את XP, אני יצטרך להוריד דרייברים למחשב וכו' וזה יהיה סיבוך?? בקשה עזרה, מי שיעזור לי אני ממש יודה לו!! |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
ה32 יעבוד בסדר.
אבל לפי השאלות שלך לא נראה שתצליח לעבור את ההתקנה בשלום, עדיף תבקש ממישהו שיבוא ויתקין \ יסביר לך. |
![]() |
# 3 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
1) המחשב שלך יכול הריץ 32ביט בלי בעיה.
2) ה"ביט" תלוי בתמיכה של המעבד ולוח האם. 3) מומלץ תמיד לפצל את הכונן לC ו-D, אם אתה לא יודע לעשות את זה יש אנשים שיודעים, תשלם להם שיעשו את זה כמו שצריך. כמו כן, אתה יכול להתקין את הWINDOWS על כונן גם בלי לפרמט אותו, אתה פשוט צריך לבחור בהתקנה של הXP לא לשנות את המחיצה שנבחרה. 4) כן, לפחות לחלק מהרכיבים תצטרך להוריד דרייברים. במידה ואין ברשותך דיסק דרייברים, גש לאתר היצרן והורד אותם. וכמו שאמרו מעליי, עדיף שתתן לאנשי מקצוע לעשות את העבודה. |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
אוקיי, האמת שאני באמת פוחד..
ניתן לדוד שלי שיעשה את זה :] יאללה תודה אנשיםם, אפשר לנעול.. |
![]() |
# 5 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
לבקשתך,
![]() |