![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
לאן כדאי לטוס?
אהלן
אני גמרתי י"ב ורוצה לעשות חופשה עם כמה חברים חשבתי על איי נאפה שב קפריסין, שמעתי שאפשר להשכיר שם טרקטורונים במחיר ממש טוב(100-150 שקל ליום) בניגוד לארץ שזה אותו מחיר לשעה בערך וכל מיני שטויות שיש שם אבל הבנתי שרוב הפעילות שיש שם זה מועדונים ובארים וכו' הקטע שאני לא אחד שהולך למועדונים אז מישהו אמר לי שאולי זה לא המקום בשבילי אז אני יתאר לכם קצת מה אני אוהב כל מיני טיולי טרקטורונים פעילות ימית כמו סקי מים,בננות אתם יודעים כל השטויות האלה וכו'(צניחה אם זה אפשרי בכלל) רישיון נהיגה של רכב יש לי כבר 7 חודשים אם זה משנה וכל מיני דברים כפים(לא מפחידים חח לא אוהב באנג'י וכל אלא) מצאתי דילים די טובים לאיי נאפה בערך ב 400 דולר ל 4 ליליות שזה נחמד אשמח לדעת האם באמת כדאי ללכת לאיי נאפה ומה בידיוק יש לעשות שם חוץ ממועדונים שלשם אני לא הולך ואם לא אשמח להמלצות אחרות בטווח מחירים של 400 דולר כמובן שכחתי לציין, אני מראש לוקח לינה בלבד כי אני אוכל רק כשר !!! תודה לכוולם Last edited by dabi; 30-06-09 at 13:57.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
Winner
|
389 דולר לאיה נאפה 7 לילות
בלי אוכל במלון של עכברים אני יוצא ב 28 |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חסום
|
תאמין לי אחי אין כמו טורקיה! 6 לילות-7 ימים הייתי שם לפני כמה שנים....450-400 דולר.....
הכל כלול זאת אומרת אוכל שתיה הכל ללא הפסקה....אוכל מצוין! ים בריכה,פול פעילויות.....וכמובן שבים אתה יכול להשכיר סקי מים וכו'..... http://daka90.ynet.co.il/HomePages/C...72,409,FF.html תעיין כאן אולי תמצא משהו... אני יוצא ב23 לחודש לרוסיה השנה... |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בנוסף שימו לב שאני גם ככה לא אוכל כי אני אוכל רק כשר (לא ידוע אם יש אוכל כשר) ולגבי שתיה לא סגור אם זה כשר בכל מקרה ספר לי בבקשה על הפעילויות ששם וכמה הם עולות וכ'ו תודה |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
Winner
|
ציטוט:
יש שם גם באנרים אתה מוזמן להזמין דרך האתרים איסתא או וואלה טורס |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חסום
|
ציטוט:
כמובן יש מופעים כל ערב וצחוקים,ריקודים,סנוקר,באולינג... לגבי האוכל,האוכל שם כשר...כאילו יש גם אוכל לא כשר,אבל רוב האוכל שם כשר... לגבי המחירים של הג'ט סקי,אני לא ממש יודע,אבל דיי זול! באמת שאני ממליץ לך על תורכיה,אם אתה גם אוהב טיולים יש טיולים מאורגנים מהמלון לכל מיני מקומות שם בטבע,אגמים וכאלה.... אני ממש נהנתי בטורקיה! אני חוזר לשם אחרי יב' עם החבר'ה זה בטוח! |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חסום
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתה די מוגבל בכסף ממה שאני מבין מה שאומר שאין לך הרבה ברירות - האיים היוונים ואם יש קצת יותר כסף הייתי נוסע לאמסטרדם או איביזה.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|