![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש שותף ...
בוקר טוב ,
ברשותי בערך 10 אתרים עם פוטנציאל, שבשלבי הקמה, כולל חברת איחסון עם כמה שיפורים נחמדים, חסויות ועוד.. אני בעצמי מתכנת ומקודד, טיפה מעצב. אני עם ראש פתוח, רעיונאיסט, בצורה יוצאת מן הכלל.. אני מחפש שותף, שיביא איתו בערך פרויקטים כמו שלי, אתרים נחמדים בשלבי בנייה או אתרים מוכנים. שיהיה מעצב , הכי חשוב, אני צריך שהוא יהיה מעצב. ועדיפות אם הוא גם מקודד, למרות שגם אני מקודד. ואני מקדם אתרים, אם הוא גם יהיה כזה יהיה נפלא. אם לא לא משנה הקידום.. יחד נוכל לשלב כוחות ולהגיע לתוצאות מקסימליות.. שכחתי לציין שברשותי רייסלר Linux והחל מחודש הבא אני משכיר vps ווינדוס, בשביל פרויקט מסויים שנאי מריץ עם חבר.. לגבי הרווחים, אם הוא יביא פרויקטים ואתרים פחות או יותר במצב ששלי- אז נעשה 50 50 על הכול.. אם לא כבר נעשה משהו הוגן, אני נורא גמיש ואמין.
# 2 |
חבר בקהילה
|
אני מעוניין אני בן 18 סיימתי יב' ככה שיש לי זמן , מתגייס רק עוד 9 חודשים
יש לי ידע בעיצוב בפוטושופ ידע טוב אני יכול לעזור ולתרום D: אני גם טוב בקידום אתרים ועוד המון דברים אחרים D: רעיונות אישים יש לי בראש מלא אתרים קטנים היו לי אבל לא ממש חוקים אז סגרתי אותם.. אם תרצה לדבר איתי א יסיקיו: 4014888 מסנג'ר: DN-Design@hotmail.com |
![]() |
![]() |
# 3 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אתה לא הכי האדם שחיפשתי מהסיבות הבאות: אין לך אתרים פעילים ככה שהשותפות לא תהיה משתלמת לי, זה כאילו אני נותן לך 50 אחוז מהאתרים שיש לי, אתה לא מביא כלום, אני מחפש מישהו שיביא אתרים ברמה של שלי, ואז נאחד והשותפות תהיה שווה ושווה לשנינו. ואתה לא מעצב אתרים ברמה גבוהה.. אבל תעשה מה שהצעתי לך בפרטי. אני מחכה לעוד תגובות..
אלון אברג'ל 050-555-66-93 בניית אתרים | קידום עסקים ברשת | שיווק ויזמות | ניהול פרויקטים ![]() Last edited by Alon Abergil; 05-07-09 at 08:30.. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
עסק רשום [?]
|
אני יצור איתך קשר במייל..
בינתיים עד שלא יסגר אני מחכה לעוד תגובות. נערך: האדם הנ"ל לא התאים למה שחיפשתי בגלל שלא רצה לעשות רשת אתרים ועווד כמה סיבות אחרות.. האשכול עדיין רלוונטי..
אלון אברג'ל 050-555-66-93 בניית אתרים | קידום עסקים ברשת | שיווק ויזמות | ניהול פרויקטים ![]() Last edited by Alon Abergil; 05-07-09 at 09:20.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
עסק רשום [?]
|
עידכון:
קניתי 2 עיצובים ממעצב של חבר שלי, שאני מנהל איתו את הפרויקט עם ה V.P.S ווינדוס, אני לא יכול בדיוק לפרט מה.. אז ככה ש-2 עיצובים ירדו.. פחות לחץ.
# 9 |
חסום
|
אני מעצב ויש לי את האתר
www.bong.co.il www.free240.com אני יכול לספק כמה אחסון שנצטרך. ליצירת קשר: מסן:avivmanor8@gmail.com אימייל:avivzm@gmail.com |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|