|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
מחפשים עבודה בחופש? אדווה פתרונות מחפשת סוכני מכירות! תשלום גבוה מאוד!
אהלן!
לכל מי שסיים עכשיו את שנת הלימודים ורוצה עבודה קלה מהבית וגם להרוויח הרבה מאוד כסף - אנחנו המקום בשבילכם! אדווה פתרונות מחפשת סוכני מכירות שיעזרו לה למצוא לקוחות למוצרים שונים: אחסון אתרים, בניית אתרים, שירותי רדיו, ריסיילרים ועוד! תקבלו את כל העזרה שאתם צריכים, וגם הרבה מאוד כסף. עבודה חוקית לחלוטין (תקבלו תלוש משכורת)! והכי חשוב - בונוסים, בונוסים, בונוסים! לכל עובד שמצליח להביא אפילו מספר לקוחות קטן! לכל מי שמעוניין - אפשר לקנות אלי (דוד לוי). במייל: davidml@adva-s.co.il או בנייד: 052-7727608 או במשרד: 077-4566086 www.adva-s.co.il חופש מהנה לכולם! מוכרח לציין: אפשר להתקשר בכל שעות היממה - גם בלילה! (אבל לא בשבת...) |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
מאיזה גילאים? איפה עובדים? (האם אפשר לעבוד מהבית)
תן קצת פרטים ![]() שלחתי מייל בכל זאת. עריכה: שמתי לב עכשיו שהעבודה מהבית. אשמח לדעת בכל זאת לגבי גילאים ופירוט יותר על העבודה (מה צריך לעשות), ועל פי מה אני מקבל את השכר? Last edited by TGF.co.il; 02-07-09 at 16:57.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
עבודה מהבית, בד"כ עבודה טלפונית (חיפוש לקוחות מבוגרים...)
מקבלים שכר בהתאם למכירות, התשלום גבוה, ויש גם בונוסים. כל גיל, מתחת לגיל 18 דרוש כרטיס עובד ממשרד העבודה (תשלום בתלוש משכורת). החשוב הוא שיש לכם קול שמסוגל לדבר בטלפון עם לקוחות מבוגרים (בד"כ מעל גיל 30) |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
לא לאתלר, למצוא לקוחות.
אני עוזר בכל הנוגע לנושא הזה (כיצד למצוא לקוחות וכו'...) |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
משלמים עבור כל לקוח או עבור שעת עבודה?
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
שלחתי לך אימייל ואסמס אשמח אם תחזור אליי תודה
אלירן |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
אני מודה על הפניות.
עד כל הצטרפו לאדווה פתרונות 6 סוכני מכירות שכבר פעילים היטב. אשמח לקבל פניות נוספות. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
נשלח אימייל, אשמח לתגובה.
המשך שבוע טוב ![]() |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|