|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
|
![]() למה לעזאזל במדינות כמו ארה"ב ורוסיה האבות/אמאות יכולים לתת לילדים שלהם (14+) לנהוג בשטחים פתוחים ובארץ זה לא חוקי?
אני למשל דוד שלי ואבא שלי לפעמים מביאים לי לנהוג על כבישים פתוחים שאף אחד לא נוסע בהם או בשטחים פתוחים כמו ביער ועוד...הקטע הוא שבמידה ושוטר יתפוס אותנו הוא יכול לשלול לאבא או דוד שלי את הרישיון נכון? נראה לי צריך לצאת חוק חדש בכנסת שאפשר להביא לילדים 15+ לנהוג בשטחים פתוחים ובעצם "להכין" אותם יותר לטסט. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
לצערי הרב, רוב ילדים גם בני ה-17 אינם צריכים לנהוג.רובם פשוט חסרי אחריות,ובגיל 15? חכה עוד קצת ותלך תוציא A2 אופנוע עד 14.5 כ"ס. |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חסום
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
תשלח להם הודעה ותנסה לשאול אולי יש סיבה הגיונית.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
אושיית הוסטינג
|
כי בארה"ב, אם מתרסקת לך הרגל, אתה אחראי לעצמך, אתה רשאי לטפל, רשאי לא לטפל, אתה רשאי לעשות מה בראש שלך, כי אתה ברשות עצמך, אל תצפה שהמדינה תטפל בך.
בארץ, מאחר ולמדינה יש אחריות לגביך, היא מגבילה אותך, היא מגנה עליך מעצמך.
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
יש הרבה חכמולוגים שיגידו, אני נהגתי בגיל 16 או בגיל 10 , זה לא חשוב,גם אני נהגתי לפני הגיל ולפני הרישיון,שפטו אותי,נפסלתי מלקבל רישיון לתקופה מסויימת וכיום יש לי רשיון נהיגה,והאמת,לדעתי ילד בן 17 לא צריך להעלות על הכביש - יסכימו איתי החכמים שבנינו. עדן, אני מבין את ההתלהבות שלך ובצדק, במקום זה תלך למסלול "קארטינג" הקרוב לביתך ותוכל לפרוק אנרגיות,האדרנלין זורם,ההנאה גם כן - הכל חוקי,מבוטח, ובטיחותי יחסית לנהיגה ברכב פרטי בשטחים פתוחים או ביערות. ובנינו, על כמה המדינה אחראית? תפתח חדשות, תסתכל על הקשישים שאין להם את התרופות הנדרשות. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
תהייה בן 16 ותוכל לנהוג על טרקטורון בשטחים פתוחים (אני חושב שצריך להוציא רישיון איכשהו)
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ובנוגע לנסיעה בשטחים פתוחים.. אני מתאר לעצמי שזה בגלל שאנשים עושים שטויות.. תראה לדוגמא אנשים עם רישיון ששותים ונוהגים, ויש להם רשיון.. אז לתת לילד? לא יודע, לא נשמע לי.. לא שאני נגד הרעיון שלך, זה יכול להיות דרך טובה להכין לטסט את הילד וכל מיני כאלה אבל יש מלא אנשים שעושים שטויות .. לך תדע |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חסום
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
עניתי לעצמך לשאלה, זאת בדיוק התשובה מדוע אין חוק שמאפשר לילד בן 15 לנהוג בשטחים פתוחים.
קארדניה - משחק דפדפן ישראלי חדשני Last edited by Ron | CSite.co.il; 17-07-09 at 10:41.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|