![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש שותף למיזם חדש
היי, שמי רון, בן 17 מתל אביב.
אני בעל האתר מאפיה, ביחד עם שני שותפים ומתכנת מזה מס' שנים. בימים האחרונים החלטתי להקים מיזם חדש (לא המיזם עליו פתחתי נושא בעבר). באופן יחסי מדובר במיזם בסדר גודל בינוני, בתחום המשחקים. מכיוון שמדובר ברעיון ייחודי שלא נוסה עדיין המיזם מתחלק לשני שלבים: בשלב הראשון, מריצים חלק קטן מהמיזם כניסיון, במידה והוא מצליח מתקדמים אל החלק השני ומפתחים את המיזם בגדול יותר. מה שדרוש עבור החלק הראשון הוא השקעה של 2,000 ש"ח, ועבור השלב הבא השקעה של 4,000 ש"ח נוספים. כאשר הצפי הוא להרוויח כ 5 אלף ש"ח בכל חודש בחלק הראשון ובחלק השני להכפיל את זה פי 4-5. כמובן שהנתונים שנכתבים פה אינם באוויר ומי שיהיה רציני יקבל פרטים מלאים. אני מבקש, נא לפנות אליי אך ורק אנשים רציניים עם המון זמן פנוי, זה מיזם שדורש השקעה. * כמובן שהדברים ייחתמו בחוזה. * האחוזים יתחלקו באופן שווה. ניתן ליצור קשר, כאן בנושא, בה"פ או במייל: adgola@gmail.com בברכה, רון.
קארדניה - משחק דפדפן ישראלי חדשני Last edited by Ron | CSite.co.il; 16-07-09 at 20:46.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
חשבתי שזה ברור, אבל אני רואה שלא,
במייל או בה"פ שאתם ושלחים לי נא לפרט על עצמכם, רק לאחר שאבחר באדם שנראה לי אשלח לו פרטים מלאים.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|