|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
דירוג מסחר: (0)
|
[למכירה] רישיונות למערכת Exalted Web LinkSearch
שלום לכם חברי פורום הוסטס,
אני שמח להציג לפניכם את מערכת Exalted Web LinkSearch מבית Exalted Web. אז מה המערכת יודעת לעשות? המערכת מאפשרת בדיקת קיום של קישורים בכתובות אתרים אחרים. התהליך מתבצע בפשטות רבה במספר חלקים:
המערכת בודקת גם האם תג הקישור מכיל rel="nofollow" ומודיעה על כך. רגע, אני צריך להכניס את הפרטים כל פעם מחדש? לא, הם נשמרים בצורה מסודרת ונטענים באופן אוטומטי. המערכת כולה נבנתה על ידי, בשפת PHP תוך שימוש בHTML וCSS, המערכת אינה דורשת שימוש במסד נתונים, הנתונים מאוכנסים בתוך קובץ טקסט חיצוני. המערכת מורכבת משלושה קבצים בלבד (קובץ הindex.php [ניתן לשנות את שמו כמובן], קובץ txt בשם links [צריך לקבל גישת 777] וקובץ JPG של הלוגו) השוקלים יחדיו כ20 ק"ב. מחיר רשיון למערכת 130 ש"ח בלבד הרשיון מאפשר לך שימוש פרטי במערכת, אך אין להפיץ מערכת זו לשום גורם מלבדך בכל דרך שהיא. דמוע למערכת: תוכלו להתרשם מהמערכת כאן: Exalted Web LinkSearch, בנוסף הנה עמוד המערכת באתרי: http://www.exalted-web.com/מערכת_בדיקת_קישורים דרכים לתשלום: - העברה בנקאית (מועדף) - מזומן/המחאה בדואר דרכי יצירת קשר: - אימייל: admin@exalted-web.com - מסנג'ר(/אימייל חלופי): thechosengenerl@gmail.com שבת שלום, שי Last edited by Shay Ben Moshe; 17-07-09 at 17:51.. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
לפותח האשכול, הייתי מציע להבליט את זה (או לשנות את סדר הכתיבה של האשכול). |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
בכל אופן, למי שלא הבין המערכת נועדה לבדוק קישורים נכנסים ועד כמה הם עומדים בקריטריונים (לא מופיעים כלל/מופיעים במילה לא נכונה/מופיעים אך עם rel="nofollow"/תקינים). |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|