|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
שאלה|חסימה ב google adsense
שלום,
גוגל חסמו לי את שירות של google adsense מסיבות מצודקות, לא לגיטימי כרגע למה, אבל חבר שלי לחץ עליהם בכוונה..] בכל אופן רציתי לשאול אם הסחימה שלהם קולקטיבית גם לגבי האתר או שהם חסמו רק את החשבון שעליו נרשמנו? כלומר שאם נרשם מחדש עם חשבון אחר ונשים את האתר שלנו יתאפשר לנו לשים את הפירסומת או שזה כבר נחסם? תודה מראש! |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
בדרך כלל החסימות של גוגל הם מוחלטות. כלומר שאם ימצא כל קשר אליך או לאתר שלך, החשבון הזה יחסם.
גם אם זה יהיה חשבון של מישהו אחר, באתר אחר, ואתה תהיה שותף באתר, יש סיכוי לא רע שיחסמו גם את החשבון הזה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
כל עוד החסימה קיימת היא אבסולוטית!!!
שזה אומר שאם נכנסת לחשבון של מישהו אחר הוא נחסם לחלוטין! וזה עובד גם על פרטי חשבון הבנק והאתר שלך! תוכל ליצור איתם קשר ולנסות להסביר את העניין הייתה לי בעייה דומה איתם כשהוספתי את השירות שלהם לאתר מוזיקה שהכיל קישורים להורדה באופן חוקי ומשום שהם לא ידעו שזה חוקי הם פשוט חסמו עד ששלחתי להם כתב אישור |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אבל לך היתה סיבה "טובה"
מה אני אגיד להם? שחבר שלי לחץ הרבה על פירוסמות? זה נמשע לא אמין.. אם אבטיח להם לדאוג שלא יהיו יותר לחיצות לא אמיתיות גם מחברים.. יש מצב שהם יתנו עוד צאנס לאתר..? |
![]() |
![]() |
# 5 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
בהצלחה
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
לא קשור חבר לי אמר להרבה אנשים ללחוץ והגענו למצב ש80 מהכניסות היו לחיצות, זה הדבר הכי לא הגיוני שיש..בד"כ כלל זה פחות מ5% אני חושב..
חייב להיות לזה הסבר... כתבתי להם מכתב ואמרתי להם את אמת, שהשותף ניסה לרמות ואני לא ידעתי, ושאני מתנגד בכל תוקף לרמאות כזו. והבטחתי שאעמוד על כך זה לא יקרה שוב וגם מצידו של השותף השני לא יהיה יותר שום רמאות..וביקתשי הזדמנות נוספת ואחרונה להוכיח שזה מעידה חד פעמית ושזה לא יקרא שוב.. ניסחתי את זה זה יפה אני חושב.. יש מצב שיקבלו את זה? |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
אני לא מבין את הטמטום הזה!!
אם עכשיו אני אחליט להתנפל על אתר כדי לקטוע לו את ההכנסה אז גוגל לא יעמדו לצידו? מה הבעיה ללחוץ על הפרסומות של אתר מסויים בלי הפסקה? דבילי לחלוטין. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
גוגל זה כמו קיר, הסיכויים שיענו לך חזרה מאוד קלושים
# 9 |
חבר וותיק
|
מאיפה הבאתה את זה?
פעם ניסיתה ליצור איתם קשר או שזה "חבר של דוד של של חבר שלו ניסה לעשות פעם"? שלחתי עליהם לפני כשנה מספר שאלות התשובות הגיעו בפחות מ24 שעות כל פעם חלקן הפנו אותי פשוט לתשובה חלקן ענו לי הצקתי להם דיי הרבה ![]()
# 10 |
חבר וותיק
|
לא אמרתי להם את האמת ... אמרתי שביקשתי מכמה חברים ללחוץ לי כי היה יום יבש ואמרתי שזה לא יקרה יותר. זהו O_O
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|