![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
תלונה !
שלום רב,
שמי יניב,לפני כיומיים פנה אליי בחור בשם "ברק" וביקש עיצוב לאתר שלו +תרגום של כמה קבצים תמורת תשלום, אז אני אמרתי לו שאת העיצוב אני יעשה לך ואם התרגום אני לא יכול כרגע,אז הוא ביקש ממני לפתוח אשכול פה בפורום בגלל שאין לו פה משתמש או שהמשתמש שלו חסום [זה אני לא ממש יודע] אז אני בתמימותי פתחתי לו כאן אשכול וכתבתי את מה שהוא רצה,כדי להבין קצת אשמח אם תסתכלו באשכול ותקראו גם את התגובות: http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=77961 עכשיו לפי התגובות גיליתי שהוא רמאי ונוכל, אחרי שראיתי את התגובות הפסקתי לעצב לו וחסמתי אותו עכשיו הוא רימה כמה אנשים כאן, עכשיו כל זה נופל עליי,כל המשתמשים חושבים שאני זה הברק הזה ושאני רימיתי אותם, אני נשבע,ונודר נדר שאין לי קשר לזה ואני רק פתחתי בשבילו אשכול ושמתי מסנגר שלו! אבל מה לעשות אנשים לא מאמינים ומלכלכים את שמי סתם! וזה בלתי נסבל! ואתם יכולים לשאול פה כמה אנשים כמו משתמש כאן בשם Space-Serv.co.il שהוא לקוח שלי,שאני לא בן אדם שילכלך את השם שלו בשביל דברים כאלה טיפשים,אני עוסק בתחום שלי ואין לי קשר בדברים האלה! אשמח מאוד אם תטפלו בנושא! תודה,יניב. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|