|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
[ביקורת] אקסייט תקשורת - פרידמן אסף !
הכל התחיל כמו כל סיפור אהבה, לפני כחצי שנה חיפשתי להשכיר שרת יעודיי,היחידי שענה לכל הדרישות שלי (והרבה דרישות) היה בחור בשם אסף פרידמן - אקסייט תקשורת.
כבר לאחר מספר שעות,העסקה נסגרה והחלה. חודש ועוד חודש וכך הלאה עד היום. כיום, אני שלם עם הבחירה שלי - הבחירה הנכונה ! *אסף הוא פשוט בן-אדם, נחמד,זריז,יעיל,גאון,אמין,רוסי ואפילו חתיך ![]() *השירות של אסף, פשוט מעל ומעבר! התמיכה היא באמת 24/7 גם אם מדובר בנסיעות לחוות השרתים ב4 לפנות בוקר. - מה שאחרים לא עושים למרות ההבטחות וההתחייבויות.השירות אותו אסף מציע לי פשוט מדהים,הלוואי וירבו כמוהו. לסיכום, אני ממליץ בחום רב, על אסף פרידמן - אקסייט תקשורת בתחום השכרת השרתים היעודיים ושאר השירותים אותם מספק אסף פרידמן לכל המחפש מוצר איכותי,שירות איכותי,יחס ומענה איכותיים גם כן. אסף, אני מאחל לך המון הצלחה עם העסק וכל הקשור במעשה ידייך. בהמון אהבה ולילה טוב, ודים ל. - ישראקל פתרונות. |
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
ידוע שאסף בנאדם זהב
![]()
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
טוב לשמוע..רק הייתי ממליץ לו לשנות את העיצוב של האתר שלו..ניראה כמו עיצוב חינמי
![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
חח חוץ מזה שהוא רוסי לא חידשת לי כלום
![]() |
![]() |
![]() |
# 7 | ||
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
תודה ודים
![]() ציטוט:
![]() בעתיד הלא רחוק יהיה אתר חדש.. כרגע אני עסוק בפרוייקטים יותר חשובים. ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
CEO at Foxfort Ltd
|
אסף באמת בנאדם טוב, מטפל בהכל במהירות ואף פעם לא מסנן, אם הוא נמצא ומקבל את השאלה הטיפשית ביותר אפילו - הוא יענה עליה ויסביר. חפרתי לו כ"כ הרבה וזה לא שאני לקוח ענקי אצלו, והוא אף פעם לא אמר דבר, והוא עוסק לא קטן גם. אז כל הכבוד אסף. אני יודע שאם בעתיד ארצה להתרחב אני אדע היכן להישאר :}
אם דרושה קבלה ניתן לקבל בפרטי או לעשות whois לדומיינים שלי אני מניח?
# 10 |
חבר וותיק
|
מסכים מסכים
מי שראה את ההמלצה שלי בעבר, יודע על מה אני מדבר. בחור זהב, אמין, פשוט רמה מעל כולם.. ועברתי המון ספקיות אחסון, אז אני יודע על מה אני מדבר.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|