![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
שאלה לגבי GPS
שלום לכולם..הרבה זמן לא הייתי פה.. הצבא הזה שוחט :\
בכ"מ יש לי מכשיר חדש Nokia 6210 Navigator מרשת פלאפון, אני רוצה לדעת אם אפשר להוריד איזשהי תוכנה ולהתקין איזה משהו שאני אוכל להשתמש בGPS בלי להשתמש ולשלם ולרשת פלאפון על השירות בGPS. הבנתי שיש איזה תוכנה iGo, אני לא יודע אם זה קשור למכשירים סלולאריים כל כך אבל אולי קצה לכיוון. תודה מראש, ירין
# 2 |
חבר מתקדם
|
WAZE.co.il
אני לא יודע אם הסלולרי שלך נתמך , שלי כן וזה פשוט מעולה .
# 3 |
חבר בקהילה
|
אתה יכול להשתמש גם בפלאפון שלך אבל אתה צריך לקנות מתאם מיוחד לGPS שעובד בעזרת הבלוט'ס
|
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
התקנתי, בנתיים נראה אחלה למרות שראיתי את הiGo והיא פשוט ענקית אבל אני לא יודע אם היא תומכת במכשיר שלי.
# 5 |
חבר וותיק
|
הבעיות בתוכנות כאלה (WAZE, גוגל מפס גם מאפשר לעבוד איתו בדיוק כמו GPS ויש תמיכה בישראל) שיש צורך בחיבור אינטרנט.
לא כמו תוכנות GPS אחרות שלא צריכות אינטרנט שזה יתרון גדול... |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
בגלל האלגוריתם הקצת שונה של הGPS הסלולרי מהGPS הרגיל . שלא נדבר על זה שWAZE נותן לך עדכונים בזמן אמת , והצריכת רשת שלו היא מינימלית . אני משתמש בו כבר שנה ונהנה ממנו מאוד .
![]() |
# 7 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
אני עובד עם WAZE בOFFLINE והכל עובד חלק (משתמש במקלט GPS בBLUETOOTH).
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
בכ"מ הWaze בנתיים אחלה עד שאני יקנה מכשיר GPS ויתקין לו את הIGO שהוא נראה ממש ממש איכותי.
![]() |
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
http://en.wikipedia.org/wiki/Assisted_GPS
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|