|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
Webitem.co.il דודי.
אז ככה
דודי פנה אלי שהוא רוצה החזר כספי לפני כשבוע וחצי . לא הובטח מתי יחזור הכסף. לפני 4 יום אמרתי לו שיום חמישי אני ישלח ביום חמישי דודי פנה אלי ואמר לי משה אני בסוף לא רוצה כסף אני רוצה שרת. אין בעיה נסעתי היום לחווה כרגע חזרתי שעה 1 לפנות בוקר. השרת אכן באויר. http://212.199.38.30:2222 וזה רק שתראו כמה בני אדם אוהבים לזלזל. את האמת אני כבר לא מתייחס לכול השקרים שרצים פה. תמישכו לחשוב שכול הליכלוכים שלכם יעזרו לכם.:qqb014: ודודי בקשר למה שאמרתה שתבוא אלי עם אנשים. אתה מוזמן לבוא מתי שרק תרצה ואם מי שתרצה. את הכתובת תקבל בפרטי ואם יש עוד מישהו שרוצה הוא מוזמן לבקש. למי שלא הבין הביקורת שנתתי כאן לדודי זה החזר לביקורת שהוא רשם. ולידע כללי לראות איך אנשים אוהבים להוציא שם רע. שיהיה שבת שלום בברכה,משה.
חבר מתקדם
|
ו...
מה אתה מתגאה בזה שנסעת להתקין שרת ללקוח עד 1 בלילה? לדעתי כל אדם אשר מנהל חברת איחכסון אמיתית היה נוסע (בסט סרב שרתים דניאל והרשימה עוד ארוכה) בכל מקרה לא הבנתי מה באת להגיד בנושא? |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
באתי להגיד בנושא .
שהוא סתם מלכלך. אני לא מתגאה בכך שנסעתי. תסתכל בביקורת שהוא רשם היום ותבין.
אקס מנהל
|
אני לא מבין, אתה לא יכלת לתקן את השרת לפני זה? שבועיים הבנאדם צריך לחכות שתתקן לו את השרת?
|
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
הוא ביקש החזר כספי!!
מי אמר לך שהוא מחכה שבועיים? למה אתה סתם מדבר שטויות?
מתאורר
|
כן כן משה אתם והסיודרים של השרתים שלכם .
זה לא משנה גם עםזה יום אחד למה שהוא יאבד לקוחות על חשבונך הא למה?!?! |
![]() |
# 7 | ||
אקס מנהל
|
ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
הייתה נפילה קטנה בארון.
השרת לא עלה. דודי ביקש החזר. אמרתי לו שהוא יקבל פיצוי על הנפילה של 1 ג'גה זכרון נוסף. ושל עוד שבועיים. אבל הוא החליט שהוא רוצה את הכסף בחזרה. פתאום אתמול הוא החליט שהוא רוצה את השרת. תבין לבד
חבר מתקדם
|
משה לדעתי
ובאמת שאין לי שום דבר אישי נגדך אבל דעתי האישית היא שאתה לא מתאים לנהל חברת איחכסון שוב זו דעתי בלבד |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
מה??
דימה אתה מדבר פה שטויות וזורק מילים בלי הוחכות שסתם יבואו לרעתך אחרי זה. אתה מנסה לעקוץ במילים שלך עצה מימני לפני שאתה זורק סתם דברים תוכיח שזה נכון. יום אחד לא היה לו שרת יום אחד! והוא ביקש החזר כספי אמרתי לו שרק עוד שבוע הוא יקבל תכסף. הוא לא חיכה לשרת יותר מיום אחד!!!!!
|