|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
שילוב תשלום בעזרת פייפל לחשבון פרטי
שעה אני כבר על גוגל ומרכז התמיכה של פייפל..
בפייפל מצאתי הסבר קצר על ה Buy / Pay Now button אבל לא ממש איך להכניס סקריפט כזה לאתר. אני צריך בקיצור שיהיה לי כפתור שישלח את הגולש לעמ' פייפל שהוא יצטרך לשלם מחיר קבוע ואז לחזור לאתר כדי לסיים את שאר הדברים זה אפשרי עם חשבון פייפל פרטי או רק עסקי? ואיפה לעזאזל הקטע קוד הזה? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
פרטי/עסקי - זה לא משנה.
אחרי שאתה יוצר את הכפתור ומעצב אותו כמו שאתה רוצה, אתה מקבל סקריפט שאותו אתה צריך להכניס לאתר. אתה יכל לקבוע שאחרי שילחצו על הכפתור ישלמו מחיר קבוע מראש/ או שהם יוכלו לשלם כמה שהם רוצים. בהצלחה.
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
לא לזה הוא התכוון , הוא התכוון שיחזיר אותם לאתר לבצע פרטים נוספים - בעצם האתר שלו יקבל אימות תשלום מפייפאל ..
# 4 |
חבר על
|
התכוונתי לשניהם. בפייפל מצאתי רק כפתור עם מחיר קבוע מראש שאני קובע כשאני יוצר את הכפתור בפייפל. איפה אני יוצר כפתור שהמחיר נקבע על ידי בקוד עצמו? ואיך אני מחזיר את הגולש לאתר כדי לקבל אימות תשלום?
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
אוקי, זה היה מעולה, תודה!
השתמשתי בלינק שהביאו לבלוג של ואדים, הבעיה עכשיו היא שהסקריפט שהוא נתן מחזיר את הקונה לדף bla.php?action=success , שאת זה כל ילד בן 10 יכול לבדוק בHTML ולעשות כאילו הוא שילם יש איזושהי אפשרות כן לסרבל את זה עם הTRANSACTION ID או כן לבדוק אם ההעברה אכן התרחשה, ושהקונה כביכול לא נכנס סתם לדף אישור? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|