![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
![]() טוב אז ככה מה שאני רוצה להגיד דבר ראשון תודה לחברה Expert-Serv על זה שאתם קיימים.
דבר ראשון כי יש לכם חברה מעולה. דבר שני כי יש לכם תשירות הכי טוב שיש. דבר שלישי יש לכם בעלים אלוף. דבר רביעי לא יקר. דבר חמישי יש לחברה שרתים מהירים יציבים וטובים. בקיצור זאת החברה הכי טובה שיש וכל מי שמחפש חברה אז תפנו לבעלים רותם הוא איש טוב ומקצועי בקיצור חברה אלופההההההההההההההההההההההה. |
![]() |
# 2 |
משתמש חדש
|
כל הכבוד להם
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
לינק?=/
מתאורר
|
שעה הוא רק מספים פה בפורום ביקורת חברות.
אין לי מושג אפילו עם באמת הוא לקוח שלהם או שסתם בא לו להגיב עליהם אוקיי עריכה: הבנתי למה הוא הספים שעה בפורום זה רק כדי לתת ביקורת טובה עליהם שיהיה לו מספיק הודעות איזה משתמש מעפןן דיווחתי לאלון הוא יזהיר אותו או ייתן לו באן. |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
תודה רבה עידן.
אני שמח שאתה מרוצה מהשירות. ![]() האתר לחברה הוא: Http://www.Expert-Serv.Biz אבל מיכוון שחברה שקנינו ממנה דומיין לפני הרבה זמן, לא זמינה עכשיו יש קצת עיקוב עם הDNS (צריך להעביר אותו לשרת החדש). אז זאת הכתובת לבנתיים: http://84.95.241.206/~moshik/ יש לציין כי בקרוב יהיה עיצוב חדש. המשך יום נעים, רותם. ![]()
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
Good 2 Hear
|
![]() |
# 7 |
חבר חדש
|
נחמד לשמוע
אני מכיר את המנהל של החברה (רותם) אין לכם שמץ של מושג כמה שהוא מתחשב באנשים ואיזה לב יש לו הוא מוכן ללכת לטובת הלקוח הוא מוכן להתמקח והוא תומך מהדרגה הראשונה אני לא מכיר את שאר המנהלים אבל את רותם כן עכשיו בנוגע לחברה אני לא התנסתי בה אבל אני שמעתי עד כה רק דברים טובים על החברה ! שרות טוב , אמין ואיכותי תמיכה טובה וזהו זה שבת שלום לכולם! ![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
טוב לשמוע =]
|