|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
המדריך החלקי לפתיחת חברה הרציני
טוב אז ככה נתחיל מהגיל עדיף שתהיו בני 16 ומעלה ושיהיה לכם חשבון בנק
אתם צריכים להבין במושגים של ההוסטינג ולא להיות סתם ילדים שרק ראו לפני יומיים חברה אמרו יאלה אני יעשה כסף. טוב אז ככה צריך שיהיה לכם תקציב כמה שיותר גדול לחברה רצינית קודם הוא צריך למצוא שם לחברה ושם שיראו וגידו זו חברה רצינית אחר כך הוא צריך למצוא עיצוב רציני ולא ילדותי עם כל מיני צבעים להראות על חברה רצינית עדיף שיהיה פלאש וצריך מתכנת טוב בדרך כלל המתכנתים הטובים לוקחים 150 שקל ומעלה. אחרי שגמרתם עם העיצוב נגיע לחלק של השרת. אם יש לכם תקציב עדיף שתקנויעודי ותדעו איך לתחזק אותו אם לא תשלמו על תיחזוק שרת . אם אין לכם כסף אז תתחילו מריסיילר או שעדיף מיני יעודי. אתם צריכים להבין בפאנל בו אתם משתמשים ולדעת לתפעל אותואם אתם נגיד יודעים לתפעל את plesk לכו לחברה שתתן לכם שרת עם לוח בקרה זה. תעשו סקר שוק ובסוף תבחרו את ההצעה הטובה ביותר (זה לא אומר הזולה ביותר אלא מהחברה הטובה ביותר בתנאים הטובים יותר). טוב תשלמו תעלו את העיצוב לשרת תקבעו מחירים ותעסיקו עובדים כמו מתכנתים מעצבים תומכים וכו' תזכרו לתת יחס טוב ללקוחות. המלצה שלי שימו מחירים קצת גבוהים זה מראה על רצינות החברה. אומנם זה לא מדריך מלא ומפורט אבל זה בסדר מקווה שתבינו!:qqb014: |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
תודה למרות שאני לא הולך לפתוח חברה בקרוב..
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
עוד תגובות
|
![]() |
![]() |
# 4 |
ללא גישת פורומי אטרקציה
|
רוב הדברים ידועים ....
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
אתה יודע יש כאלה שלא וגם כמו שאמרת רוב הדברים שים לב למילה רוב זה אומר שלא הכל
|
![]() |
![]() |
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
חחחח יווו זה נהיה כל כך נפוץ שפותחים מיליון חברות עד שמישהו כבר עשה מדריך חחחח
בכל מקרה המדריך שלי : חשבתם לפתוח ? דברו איתי תספרו לי כל הכוונות שלכם והכל אם אני יגיד לכם שתצליחו אז תקנו אצלי ריסיילר ותתחילו לעבוד ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
חסום
|
למה חילקי לא היה עדיף לחכות ולעשות מדריך מלא?
פחות ספאם |
![]() |
![]() |
# 8 |
I am root
|
מיותר חסר יסוד וממש לא מדוייק
לדעתי תבקש שימחקו את ההודעה הזאת היא לא תורמת לאף אחד כאן. קודם כל דבר ראשון לפני עיצוב שם מתכנת דומיין עניינים ונעליים - לרשום את החברה ברשם החברות!!!!!!!!! מה שרשמת פה ותסלח לי שזה בוטה זה " המדריך ללהיות חאפר ". להתחיל מריסלר ? מיני יעודי ? קודם כל ללמוד מערכות הפעלה רשתות TCP IP לדעת פרוטוקולים איך זה עובד ללמוד להשתמש ב EXIM APACHE SQL SSL SSHD KERNEL HACKING ועוד הרבה דברים רק לצורך העניין מי שלא יודע EXIM זו תורה בפני עצמה APACHE זה גם צריך לשבת לפחות שנה שנתיים ללמוד את השרת הזה ( למי שבאמת רוצה להפיק ממנו את המיטב ). אתה עושה צחוק מאנשים פה כשאתה רושם ככה. מעבר לכך צריך להגיע להסכמה והבנה שסוג המפרט של השרת אינו קובע את טיב הביצועים והשירות! וזה מוכח, זה משגע אותי שאתם מתלהבים ממפרטים של שרתים. אני בעבר הייתי מתחזק של חברת הוסטינג גדולה בחול התחלנו עם מעבד דורון 800 מגהרץ , והחברה הזאת עד היום נחשבת לבין הגדולות והטובות בארה"ב! דיי עם הבלבולי מוח , לא כל אחד יכול לפתוח חברה , צריך כשרון ידע הבנה רקע בתחום שליטה מ-ל-א-ה במערכת ההפעלה אותה אתם מריצים , ידע פרקטי בלפחות שפת תכנות אחת ( ברת ביצוע ושניתן ליישם אותה על גבי השרת שלכם ). אגב , הכל פה לא במטרה לפגוע , זה רק כדי לפתוח את העיניים לחלקכם ( שאולי לא תפסו עדיין ) שמדובר בעניין רציני והמון אחריות! מה לגבי ניהול ספרים? - אתם ממש לא בכיוון הנכון , בודדים אלו שיודעים מה הם עושים כאן ואני רואה הוכחות לזה יום יום, אני לא מתלונן זה לא איכפת לי מה אתם עושים עם הכסף שלכם כשאני הייתי בגילכם הייתי גולש בים ועושה מסעות אופניים בנגב עם חברים... אתם כנראה בדור של "לפתוח חברה" חחחח אגב כשאני הייתי ילד למי שהיה\ידע לינוקס - הבנאדם היה נחשב גיק לא קשור למציאות... נו טוב אני לא בא להטיף מוסר תהיו בריאים ובבקשה תתעלמו באלגנטיות מההצעות שנתנו לכם פה כי זה מתכון לכשלון. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
אתה יכול אולי להגיד מאיםה ניתן ללמוד ולבגי ssh הרוב זה להעתיק פקודות.. מה יש ללמוד לא שאני מזלזל אני שואל כי אני רוצה להתחליל ללמוד ולהוסיף דברים לידע שלי כמו ssh ו mysql
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
זה המדריך המלא להיות נוב!!
קונים ריסלר ב50 שקל קונים עיצוב בSMS ב15 שקל עושים קידוד מסריח ב HTML ועובדים עם פרונטפייג' וקונים דומיין ב25 שקל ונותנים מחירים זנות והנה יש לי חברה אני יכול לספר לחברים!! ב100 שקל לחודש יש לי חברת אחסון תגידו זה לא בושה משניהיה!? תחליטו לבד כבר!
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|