|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מציע את עצמי כנציג שירות - מכירות או בעלים / מנכ"ל של עסק
שלום לכולם וערב טוב
כמו שקראתם בכותרת , אני מציע את עצמי כנציכ שירות / מכירות או כבעלים / מנכ"ל של עסק חדש או של חברה קיימת אני מוכן להשקיע כסף לא מעט ויש לי ציוד כגון שרתים וסוויצ'ים מחברה שהתפרקה בעבר אני ניהלתי בעבר חברות ועסקים קטנים והייתי נציג שירות ונציג מכירות ואני בעל כושר שכנוע אני בן 19 ולכן אני לא ילד קטן . יתרונות שלי * ידע במערכות הפעלה * ידע בפאנלים DA , CPANEL ועוד * תמיכה טכנית ברוב שעות היום * ניהול חברות אחסון חכם אני בן אדם שיודע לתת שירות מכל ה ![]() ד"א אני נייד ואני מוכן להגיע לכל מקום אוטו אן עם אופנוע אני לא מביא איסיקיו או מסנג'ר , כי זה לא מקצועי לכן אני נותן מס' פלאפון 0576265678 לבעלי מירס בלבד מי שרוצה ליצור איתי קשר בווקי טוקי אז המס' הוא 5*65678 זמין 24 שעות בברכה בן ! |
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
שלום בן
אני צריך אחראי נציגים לעסק שלי... התפקיד דורש ממך להביא נציגים מקצועיים ולא חרטות.. לתת בראש כשצריך. לספק להם מענה בנושא השירות שלהם.. אני מחפש מישהו מקצועי אמין וזמין .. לגבי תמורה, 10 אחוז מההכנסה של כל לקוח שנציג שלך מביא+ 30 אחוז מהככנסה שלקוח שלך מביא (שאתה הבאת ישירות)
# 3 |
מנהל ראשי
|
אין לך מד קטן בחתימה שאומר כמה זמן יש לך עד לגיוס?..
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר חדש
|
אין בעיה 0526738089 , צור עימי קשר בצהריים , אני מחפש נציג מכירות .
בתור עובד שלי אתה מוזמן לקבל את החבילה הקטנה ביותר [כמחוות עובדים , בלי קשר לכסף] שהחבילה היא : 250MB שטח אחסון 25GB תעבורה וכל השאר ללא הגבלה [פאנל DA , מערכת הפעלה Linux] בקשר לתשלום , 30% מכל לקוח שאתה מביא לעסק שלנו , בברכה בן .
בברכה בן , מנכ"ל חברת סורסווב . פאלפון : 0509640507 / כל ימות השבוע החל מ12 בצהריים עד 3 לפנות בוקר [בשבת החל ממוצ"ש (6:50) בערב עד 3 לפנות בוקר] . מסנג'ר : admin@sourceweb.co.il , איסיקיו : 583-605-584 |
![]() |
![]() |
# 9 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אני חושב שאתה מתבלבל בין נציג שימור לקוחות לבין נציג \ איש מכירות. כמובן שיש גם ראש צוות מכירות שזה עניין אחר לגמרי.
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|