|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
התייעצות | דומיין -חשוב ביותר :]
שלום לכולם,
אני (Pas.co.il) ושקד (Onlinet.co.il) החלטנו להתאחד . סגרנו הכל אבל כמו בכל פורום מה שתקע אותנו זה הדומיין. לכן בחרנו בכם קהילת הוסטס לבחור איזה דומיין יותר קליט ויותר טוב. לכן אנו מבקשים ממכם לענות על סקר קטן: 1. איזה דומיין יותר קליט : Pas.co.il / Onlinet.co.il 2. מה נשמע יותר טוב לאוזן? : Pas.co.il / Onlinet.co.il 3. איזה דומיין (לא האתר[התוכן]) ניראה לכם שיש לו עתיד ? : Pas.co.il / Onlinet.co.il תודה שהצבעתם :] בברכה, דניאל ושקד. |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
יש אפשרות ל-parked domains, כלומר להשאיר את 2 הדומיינים ואפשרות לגלוש באתר משניהם.
אם אתם חייבים להחליט אז הינה הדיעות שלי: onlinet.co.il - דומיין נחמד בעל פוטנציאל, אבל בתור דומיין לקהילת פורומים הוא לא מוצלח במיוחד. חמוד הוא כן, שימושי הוא כן, אני לא אגיד שלא, פשוט לקהילת פורומים זה לא נשמע לי מציאה. pas.co.il - נחמד ושטותי, יותר מתאים בשביל שם לפורום לכן בחרתי בו. בהצלחה. |
![]() |
# 6 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
כן דנו.
אני מעדיף את פאס, שם שטוטי 3 אותיות שזה מאוד חשוב לפורום. PAS לדעתי יותר מתאים.
חבר מתקדם
|
Onlinet לדעתי הרבה יותר טוב לילדים שרוצים להכנס ולהשקיע בקהילת פורומים זה שם ילדותי וזה טוב לפורום , PAS יותר מדי דומה לכל שאר הפורומים .
בכל מקרה בהצלחה
|
|