|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מעוניין בהצעת מחיר עבור אתר תדמיתי באנגלית - עיצוב + תכנות
אהלן,
מעוניין בהצעת עיצוב ובניה של אתר אינטרנט תדמיתי פשוט, עיצוב + תכנות. בתחום הפרסום. אתר פשוט, אפשרות לבניית מערכת ניהול תוכן. משלם בפייפאל בשלבים, זקוק לכך באופן מיידי בהול ודחוף. מי שיכול לעמוד בכך נא להשאיר פה או בפרטי הצעת מחיר שכוללת טווח מחירים. המחיר הכי טוב בהתחשב באדם שנראה לי הכי מקצועי ינצח ויזכה במכרז. תודה לכולם תומר |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
שלום,
אני אומנם רק מתכנת אך במידה ואקח את העבודה אדאג גם למצוא לך מעצב. עבודות אחרונות: mafia.co.il menix.co.il eplay.co.il pgames.co.il bigames.net zimmer-dov.co.il מחיר: 1500 - 2500 ש"ח פלא': 0545-930-556 רון.
# 5 |
חבר בקהילה
|
היי, אני הבעלים של חברת מברשת (www.miv-reshet.co.il),
אני יכול לספק לך בניית אתר (עיצוב + מערכת תוכן) במהירות ובמחיר מצויין (~1500ש"ח, נוכל לדון על המחיר הסופי לפי האפיון שתספק לי). שאלות: 1. האם יש לך את כל החומרים שאתה רוצה מוכנים? (טקסטים, מבנה האתר הרצוי, תמונות שתרצה לשלב וכד') 2. האם אתה יודע אילו סוגי דפים אתה צריך באתר? (דפי תוכן, גלריה, טופס יצירת קשר, וכד'). 3. מה לגבי אחסון ודומיין? יש לך? או שצריך לספק לך גם את זה? והאם אתה מעוניין בקבלת הצעת מחיר איתם או בלעדיהם. אתה מוזמן לראות עבודות לדוגמא, וליצור עמי קשר ישירות דרך האתר: www.miv-reshet.co.il |
![]() |
![]() |
# 6 |
עסק רשום [?]
|
1000 - 1500 שקל..
צור קשר לקבלת הצעת מחיר מסודרת (לאחר לקיחת חומר ופרטים אודות העבודה) אתרים לדוגמא תקבל בפרטי.. פרטים בחתימה
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|