הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 23-01-10, 23:13   # 1
someone100
חבר מתקדם

מיני פרופיל

someone100 לא מחובר  

מחירים של אתרים המשך דיון.....

הדיוק המקורי:
http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=80743

אני מגיב ל :Or Polaczek

המחיר של אתר בסגנון המתואר שמחייב הרבה פונקציות יחודיות וזה לא אתר תדמית עם שכולל רק עיצובב & חיתוך & קידוד & תיכנות בקטנה .
מה הבנתי שמתואר : עיצוב & חיתוך & קידוד & תיכנות רכיבים למערכת קיימת : מכרזים(בשיטה של ההצעה הגבוהה זוכה ), ניהול משתמשים, ניהול תשלום , ניהול מעקב אחרי מוצרים ככה שלעשות ב מחיר של 6 אלף זה נשמע לא הגיוני.

תוכל להסביר לי איך זה יוצא סביר ?
ישן 24-01-10, 09:07   # 2
OrPol
א.פורום תוכנה
עסק רשום

OrPol's Avatar

מיני פרופיל

OrPol לא מחובר  

כפי שציינתי, המחיר בא על חשבון העיצוב והקידוד, ובהנחה שמדובר בעוסק פטור ממסים.
עיצוב - 400-600 (לא משהו מקצועי)
קידוד (חיתוך כמובן) - 250-300 (לא להיט, ויש אנשים שעובדים במחיר הזה, והתוצאות בהתאם)
אירוח לשנה (DREAMHOST למשל) - 9 דולר לשנה אם תפסת את המבצע שלהם.
דומיין - 80 ש"ח.
אין לך עלות של היתר מחברת האשראי (גם את זה ציינתי) הפקדונות הם עצומים. אז נניח שאתה משתמש בוואלה! Pay למשל.
הוצאות: בהנחה שלקחנו את האופציות היקרות - 1000+- ש"ח. עדיין נשארים לך 5000+- ש"ח לכיסך האישי.

לגבי תכנות - כמעט לכל מתכנת שיודע את העבודה יש בסיס קטן של מערכת משתמשים עם פונקציות בסיסיות של ניהול וחיבור למסד נתונים. זמן העבודה על המערכת, בהנחה שאני עובד לאט בשילוב עם לימודים, 3 שבועות. עוד שבוע לאיתור באגים והרצה ראשונה ומעקב צמוד בחודש הראשון.

ועם כל הכבוד - למתכנת מתחיל / בחור צעיר שעובד מהבית, זה רווח גבוה מאד.
אני הייתי עשוי לשקול עבודה כזאת במחיר הזה אם זה הייתי עוסק פטור והייתי נהנה מהעבודה עם הבנאדם,
אבל אני משלים מע"מ על כל עסקה, אז מ6100, בהנחה שאני עסק מפסיד ואשלם מע"מ בלבד - לפני ההוצאות יישארו לי 5200 ש"ח. ואני מדבר על עסק מפסיד(מה לעשות, לזיווד אלקטרוני אין שוק מאז שמייבאים מסין), כמו החברה של סבי, דרכה אני עובד.
עסק מרוויח משלם מס מעסיקים ונגזרות שונות.

ובלי שום קשר, אני אוהב תוצאות איכותיות, ואני משלם בהתאם על עיצוב וקידוד. זאת הסיבה שהרווח שלי נמוך יחסית לעסקים אחרים והמחירים שלי גבוהים בכ"ז.

עוד משהו?

בברכה,

Last edited by OrPol; 24-01-10 at 09:11..
  Reply With Quote
ישן 24-01-10, 13:06   # 3
someone100
חבר מתקדם

מיני פרופיל

someone100 לא מחובר  

יתכן שזאת בדיוק הבעיה . אני ראיתי שירותים במחירים הנ"ל לרוב לא מדובר במשהו שיכול להתאים לאתר רציני ומקצועי .
נכון לאתר חלטורה זה מתאים וזאת בדיוק התוצאה שראינו בתמונות (של העיצוב לפחות ).
ישן 24-01-10, 13:14   # 4
OrPol
א.פורום תוכנה
עסק רשום

OrPol's Avatar

מיני פרופיל

OrPol לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי someone100 צפה בהודעה
יתכן שזאת בדיוק הבעיה . אני ראיתי שירותים במחירים הנ"ל לרוב לא מדובר במשהו שיכול להתאים לאתר רציני ומקצועי .
נכון לאתר חלטורה זה מתאים וזאת בדיוק התוצאה שראינו בתמונות (של העיצוב לפחות ).
אני משקיע תמיד בעיצוב ובקידוד, גם יותר קל לי לעבוד כשהקידוד מעולה.
למרות שהעסק יקר אני עדיין נשאר עם רווח של 60% בקירוב מהסכום הכולל של העסקה.
  Reply With Quote
ישן 24-01-10, 14:23   # 5
someone100
חבר מתקדם

מיני פרופיל

someone100 לא מחובר  

אפשר לראות דוגמאות של אתרי שדרשו תיכנות ( ולא בלוגים ) במחיר של כ 6 אלף כדי לראות מה אתה עושה. אני ממש ספקן בענין
אשמח לראות דוגמאות כי באתר שלך לא רואים אף אתר שעשית.

אני פשוט מסרב להאמין שאתר כמו שהוזכרת בקישור אפשר לבנות ב 6 אלף ( ללא מע"מ )
ישן 24-01-10, 15:21   # 6
OrPol
א.פורום תוכנה
עסק רשום

OrPol's Avatar

מיני פרופיל

OrPol לא מחובר  

ציטוט:
אפשר לראות דוגמאות של אתרי שדרשו תיכנות ( ולא בלוגים ) במחיר של כ 6 אלף כדי לראות מה אתה עושה. אני ממש ספקן בענין
אשמח לראות דוגמאות כי באתר שלך לא רואים אף אתר שעשית.

אני פשוט מסרב להאמין שאתר כמו שהוזכרת בקישור אפשר לבנות ב 6 אלף ( ללא מע"מ )
מדובר סה"כ באתר מכרזים, לא בYAD2.

כמתחיל, (עבודה שנייה, ומורגש בתוצאות) בניתי את האתר הזה: http://glamur.co.il (תכנות בלבד) ב1200 ש"ח בגלל שלא ידעתי לתמחר בזמנו. כמובן שהצטערתי על שקיבלתי את העבודה במחיר הזה, אבל לומדים.
  Reply With Quote
ישן 24-01-10, 19:24   # 7
someone100
חבר מתקדם

מיני פרופיל

someone100 לא מחובר  

תוכל להסביר לי איפה התכנות כאן מתבטא?
איפה יש כאן מכרזים? אני לא מצאתי.
איפה העיצוב ? אני רואה צבע רקע (עם גריאנט ) , כותרות בתוך מסגרת , וכותרת עליונה .
אני טועה ?
ישן 24-01-10, 21:55   # 8
OrPol
א.פורום תוכנה
עסק רשום

OrPol's Avatar

מיני פרופיל

OrPol לא מחובר  

ציטוט:
תוכל להסביר לי איפה התכנות כאן מתבטא?
איפה יש כאן מכרזים? אני לא מצאתי.
איפה העיצוב ? אני רואה צבע רקע (עם גריאנט ) , כותרות בתוך מסגרת , וכותרת עליונה .
אני טועה ?
על מה אתה מדבר?
על האתר שאור בנה?
כי לא הסתכלתי עליו אפילו.
הקישור שהבאתי לא קשור למכרזים, מדובר באתר כללי ותיארתי את המחיר שגביתי עבור תכנות בלבד.

נ.ב.
אם כבר מחירים:
http://www.hosts.co.il/forums/showth...743#post753743
  Reply With Quote
ישן 25-01-10, 00:26   # 9
someone100
חבר מתקדם

מיני פרופיל

someone100 לא מחובר  

ב 1200 עשית תכנות אז רציתי להבין על איזה תכנות מדובר באתר glamur . כי אני לא רואה באתר (http://glamur.co.il ) שום דבר מיוחד ואתר זה בכלל לא נראה מרשים אלה משהו נורא נורא פשוט מבחינה עיצובית. כלומר אני לא יודע בקשר לתכנות אבל בקטע של עיצוב הוא ממש לא משהו.

בקשר למחיר של 900 , מה אתה מנסה להגיד כאן? אני ראיתי כמה מהאתרים שמוצגים שם ואני יכול להגיד שלא מדובר במשהו מקצועי.
אתר לדוגמא שמצאתי ונכתב שנבנה שם הוא : http://grlaw.co.il/ . משהו נורא פשוט. אני לא חושב שהושקעו פה מאמצי עיצוב כבירים אם בכלל. מדובר על אתר פשוט והעלות שווה לתמורה .

מסקנה : האתרים הזולים בדרך זולים בהשקעה בהם. ואתר רציני שעוסק במכירת מוצרים שנבנה ב 6 אלף שקל יאכזב את הלקוח אם הוא רוצה משהו מקצועי ויפה ומתוכנת ומקודד היטב.
ישן 25-01-10, 09:41   # 10
OrPol
א.פורום תוכנה
עסק רשום

OrPol's Avatar

מיני פרופיל

OrPol לא מחובר  

ציטוט:
ב 1200 עשית תכנות אז רציתי להבין על איזה תכנות מדובר באתר glamur . כי אני לא רואה באתר (http://glamur.co.il ) שום דבר מיוחד ואתר זה בכלל לא נראה מרשים אלה משהו נורא נורא פשוט מבחינה עיצובית. כלומר אני לא יודע בקשר לתכנות אבל בקטע של עיצוב הוא ממש לא משהו.

בקשר למחיר של 900 , מה אתה מנסה להגיד כאן? אני ראיתי כמה מהאתרים שמוצגים שם ואני יכול להגיד שלא מדובר במשהו מקצועי.
אתר לדוגמא שמצאתי ונכתב שנבנה שם הוא : http://grlaw.co.il/ . משהו נורא פשוט. אני לא חושב שהושקעו פה מאמצי עיצוב כבירים אם בכלל. מדובר על אתר פשוט והעלות שווה לתמורה .

מסקנה : האתרים הזולים בדרך זולים בהשקעה בהם. ואתר רציני שעוסק במכירת מוצרים שנבנה ב 6 אלף שקל יאכזב את הלקוח אם הוא רוצה משהו מקצועי ויפה ומתוכנת ומקודד היטב.
אני חושש שאתה לא מבין את המושג תכנות.
יש עיצוב - מעצב שיוצר את מראה האתר הPSD או באופן דומה.
מקודד - שהופך את הPSD לHTML
ומתכנת - שהופך את הHTML לאתר דינאמי באמצעות מערכת תוכן כלשהי.

לא דיברתי על עיצוב,
דיברתי על תכנות בGLAMUR
ותכנות כולל חדשות, גלריה, מערכת חברים, מערכת תגובות, הרשמה לתחרות, סקרים וכו'.

מסכים עם העניין של האיכות תלויה בהשקעה, אבל אני לא חושב ש6 אלף ש"ח לא מספיקים לאתר מכרזים..

בזאת הבהרתי את נקודתי ומעתה לא אגיב לאשכול זה.
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום