![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
בעיה|בוטים באתר.
לא ידעתי איפה לפרסם אז פרסמתי פה לדעתי הכי מתאים, אם יש פורום מתאים לזה בבקשה תעבירו.
נרשמים לפורום שלי הרבה בוטים, מידי לילה ומפרסמים אשכולות. עכשיו הבוטים האלה הם סתם מעלים את המונה רשומים,למרות שזה טוב אבל זה לא באמת קהילה זה סתם רחא של דבר והם תמיד מפרסמים אשכולות עם וירוסים וסקס וכל זה. יש באתר אימות אימיל + הקוד בוטים ושתיהם לא עוזרים. למי יש פיתרון לדבר הזה? תודה מראש לעוזרים |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
קוד אימות בהרשמה
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
בהחלט. נלחמתי עם בעיות כאלה בעבר, וניצחתי - אם בוט לא נרשם מאז.
הרעיון הוא בסה"כ להוסיף שאלה פשוטה מאוד שכל אדם ידע, ורובוט לא ידע. כמו למשל, מהו צבעה של הבננה. פשוט מוסיפים שדה שכזה עם שאלה, שהולידציה שלו בודקת אם אכן התשובה היא צהוב. כמובן שמדובר בשדה שמופיע אך ורק בהרשמה, ומוסתר לאחר מכן. אגב, מציע לך לבטל את הCaptcha אם הוא לא פועל (כלומר, רובוטים נכנסים אל המערכת), זה רק מציק ומעצבן, ושאלה כמו שתיארתי גם ככה תסנן את רוב הרובוטים אם לא כולם. ראיתי גם אתר שממש עשה שלוש שאלות, חידון קצר, שצריך ידע כללי, אבל זה כבר נראה לי כמו הגזמה פרועה. בהצלחה! |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
הפתרון היחיד כמו שאחד מעלי אמר זו שאלה.
לפני שבוע אחד המתכנתים בקהילה שלי התקין בהרשמה שאלה מתמטית בסיסית של חיבור, תוכל לראות כאן: http://www.hp-il.net/index.php?act=Reg בעיקרון עם כל ריענון השאלה גם משתנה. מאז שהוא התקין אפילו בוט אחד לא נרשם לפורום |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|