![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש מקודד
שלום!
דרוש לי מישהו שמבין בוורדפרס/ מקודד רגיל. יש לי עיצוב מקודד ותקין שעובד מעולה עם IE6 למערכת וורדפרס שלי. אך הבעיה שעם IE7 ועם IE8 הוא לא עובד בצורה תקנית (בערך 80 אחוז). אני מחפש מישהו שיוכל לעשות שלפחות הוא יתאים ל-IE7 . כי יש פקודה שעושה ש-IE8 יתנהג כמו IE7 , ככה שמספיק שהעיצוב יעבוד פיקס על IE7 . העיצוב מוכן וכולל בנוסף לקידוד PSD וכל מה שצריך. לא נראה לי שזה קשה כי יש רק בעיה אחת קטנה נראה לי זה יקח חצי שעה. אני לא רוצה להעריך סתם אבל אני מתאר לעצמי למרות שהניסיון שלי בתחום הוא 20 אחוז. אשמח להצעות למקודדים רצוי עם ניסיון בוורדפרס אבל לא חובה. יצירת קשר: MSN admin@qpp.co.il או פה או הודעה פרטית חשוב לציין: יש מישהו שאמר לי שזה ממש קל ושהוא יכול לסדר לי חינם (אחלה בן אדם) אבל הוא בצבא ויוכל רק עוד שבועיים . אם יש מתנדב אשמח להראות לו את הבעיה ושהוא יגיד לי אם הוא יכול לסדר לי את בחינם. אני מקווה שיש עוד כאלה בפורום. ערב טוב!
חבר מתקדם
|
אוקי אני שולח כרגע לשניכם
שימו ל-בר הצדדי בצד שמאל שהוא מתחת במקום בצד.
משחקים ברשת - אתר משחקים,משחקי מחשב להורדה,תוכנות להורדה,משחקים לפלאפון וכו' האתר מחפש החלפת קישורים ובנוסף ומציע פרסום בתשלום. Last edited by DownMe; 14-03-10 at 21:24.. |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
בכללי יש תמורה.
אבל אני לא חושב שעל שורת קוד אחת או תיקון של כמה מילים בכמה שורות אני לא אמצא מישהו שיוכל לסדר לי בחינם. כי ראיתי שעוזרים פה הרבה, ואולי אני אפנה לפורום תיכנות. אם בכל תרצה לראות את הבעיה אשמח.
|
|