|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
[ביקורת]הורדות חינם מהאתרים הנפוצים בארץ...
אהלן חבר'ה.
האתר מאוד פשוט, מכניסים את הקישור של הקובץ והוא שולח לאימייל או מעביר אותכם לעמוד חדש וההורדה פתוחה. כתובת האתר: http://vipse.co.il אפשרי להוריד מהאתרים: Unlimit,FileFlyer,RapidShare,Megaupload - בקרוב עוד שרתים ... חשוב לדעת כי האתר לא פורץ או מנצל את האתרים בשום דרך, אלא משלם להם ומביא לכם, נקווה שחלק מהגולשים יישתפו סיסמאות וייקבלו גישת VIP . המשך ערב נעים... |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
טעות
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
אני אומר שתביא לי את הפרס שאתה חייב לי מהאתר הקודם שלך ירמאי מגעיל. איכס. פשוט רמאות. היה לו לפני כחצי שנה אתר עם נקודות שמקבלים פרסים.
הובטח לי VPS + דומיין CO.IL אשר מעולם לא קיבלתי אותם ובלי קשר, הכנסתי קישור של FF זה כתב שזה שלח לי את הקישור ובפועל לא קיבלתי כלום וקישור לUNLIMIT הוא כותב שגוי Last edited by anti; 16-03-10 at 21:45.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
anti , אני שלחתי לך מיליון מיילים כשהאתר שלי היה פעיל, אתה הכנסת IFRAME לאתר שלך וציפית לקבל מימני פרסים על רמאות.
את המייל לא נשלח ישירות, לפעמים לוקח לזה קצת זמן. תנסה להכניס עכשיו קישור של Unlimit, במידה ולא עובד סימן שהקישור לא תקין. לילה טוב... *עריכה: רק רציתי להגיד שיש צורה להגיד משהו, חבל שאתה מיתבטא ככה ועוד כשאתה פה זה שרימא. Last edited by CBox.Co.il; 16-03-10 at 22:18.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
Winner
|
נרשמתי,
הכנסתי לינק של FileFlyer, אחרי 4-5 ימים קיבלתי לינק להורדה שיורד על 10-15kb. לא שימושי. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
כרגע זה מערכת חדשה שמתחוזקת הייטב. אתה מוזמן לנסות עוד פעם ולראות אם זה שימושי או לא. (בקשר למהירות זה מוריד מהשרתים של FF, אין סיבה שזה יוריד על 10-15KB .) |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
זה הביא לי קישור במקור זה מעביר אותי לפיילפלייר וזה נעול אחי...
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
מזעזע, UNLIMIT - בנתיים לא זמין
FILE FLYER - אין בנתים ססמאות פעילות RAPID SHARE - רק לVIP MEGAUPLOAD - רק לVP איך בדיוק אפשר להוריד משהו? בהצלחה.
# 9 |
Winner
|
אנשים נכנסים לאתר הזה בכדי לא לשלם, אז מה הקטע עם הVIP?
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
יש סיסמאות פעילות ל FILEFLYER .
תנסה להוריד, אם אתה לא מצליח תרשום פה אני ייבדוק את זה. אנשים לא נככנסים לאתר הזה רק בשביל לא לשלם. אם יש לך אפשרות לשלם לאתר 1 ולקבל גישה למספר אתרים במקום ל1 לא היית מעדיף לקבל לכולם ? (למי שזה מעביר אותו ל FileFlyer שיילחץ עוד פעם על "לחץ להורדה" וזה ייעבוד חלק...) Last edited by CBox.Co.il; 24-03-10 at 22:50.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|