|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש לעבוד מול חברות שרתים פרטים אצלי
היי לכולם
אנחנו ז"א יש לי שותף שרובכם מכירים אותו הוא מתכנת ומעצב והשם שלו VNTIX הוא השותף שלי ד"א מי שלא יודע הוא בנה לחברת לאודס את אתר האינטרנט החדש שלהם והמושקע הוא השותף שלי לכל המאמצים החלטנו בפה אחד שאנחנו לא מעוניינים לעבוד מול חוות השרתים באופן ישיר זה לא משתלם וזה יקר מאוד ויש שירותים שרק החברות פה יכולת לעניין את הלקוחות שלנו אננו מחפשים חברות אחסון שעובודות עם חוות שרתים 012,017,013,014( 014 אופצייה ) MED1 וכ'ו איך כל זה הולך במקום שאני יסע לחוות השרתים וישלם להם כסף והרבה כסף אני מעדיף לשלם לחברות שיש פה שהיו מעוניינות כל הסיפור הולך ככה אנחנו קונים , משכירים , מאחסנים אצלכם שרתים שלנו ואחסנים אותם למטרות של העסק אחסון אתרים , שרתי רדיו , VPSים , שרתי משחק מכירה והשכרה של שרתים יעודיים היו דברים שאנחנו נביא ז"א עםאנחנו נמכור שרת יעודי אנחנו נביא אותו רק אתם צריכים לאחסן אותו אצלכם כדאי שהעבודה תהיה בטוחה איתנו ואיתכם אנחנו מתכוונים להוציא למעוניינים טפסי עבודה מולכם הטפסים יוציאו אותם עורכי הדין של העסק כדאי שהיכל היה מסודר זה עבודה מאוד משתלמת ואתם יכולים להרוויח ובגדול מכל העניין הזה אין לי מה עוד להרחיב מי שמעוניין יכול דלבר איתי בה"פ אני יתן לו את המסנג'ר שלי או איסיקיו ואפשר גם בפלאפון 0528570106 או 0504888606 בברכה בן ! |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
כתבת הכל בצורה נורא פשוטה , לא מסודרת ולא מובנת , ככה קשה מאוד להבין למה התכוונת או לפחות לנסות לתת לך הצעה מסודרת ואיכותית , אם מדובר באירוח שרתים בחוות שרתים , שרתים פרטיים שלך שנמצאים בבעלותך תוכל ליצור אתנו קשר ונוכל לארח אותך בחוות השרתים 012 בפתח תקווה , במידה ותרצה לרכוש שרתים חדשים או יד שנייה גם תוכל ליצור קשר .
בברכה , אור
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|