|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
![]() האתר פתוח כ חודש וחצי . .
פתוח לכל הגילאים מונה הגולשים עומד על מאות כניסות ביום . המחיר הוא מחיר מבצע עד ה 1/6 .. באנר עליון (מתפנה עוד שבועיים , אם לא יחודש) מחיר 60 ש"ח ליום , התחיבות ל 4 ימים מינמום או 1800 לחודש באנר תחתון מחיר 40 ש"ח ליום התחיבות למינמום ל 4 יים מינימום או 1300 ש"ח לחודש באנרים בתוך הקטגוריות מחיר בין 300 - ל 500 לחודש (תלוי איזו קטגוריה) באנר קוביה נמצא בכל הקטגוריות וזוכה לחשיפה גדולה יותר מחיר 2800 ש"ח לחודש קישור לאתר http://www.findme.org.il * חשוב לציין אנו עוסק מורשה כך שאם אתם בעלי עסק אנו מספקים קבלות . ליצירת קשר 0547600172 אבירם או 0543133060 יוני |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
המחיר ממש מוגזם.
יש לך סיבה למה אתה כל כך יקר?
# 4 |
חבר בקהילה
|
האתר מפורסם בעיתונאות האזורית בכל אזור הדרום , כך שמי שמפרסם זוכה מדי סופ"ש לחשיפה הרבה יותר גדולה ממה שיש באתרים אחרים , בנוסף הרף נקבע למחיר קבוע מעכשיו בתור אתר שמכבד את בעליו .
דבר נוסף בזמן הקרוב האתר יזכה לחשיפה גדולה עוד יותר כאשר שמו יתנוסס על גבי מוניות ב 4 ערים מרכזיות בארץ . תוסיף לכך שזהו אתר פרסומי ( מחיר כל קטגוריה בתשלום הוא 500 ש"ח כולל מע"מ) . וקחו בחשבון שהאתר הוא עוסק מורשה כך שכל מי שיש לו למעשה עסק מקבל החזר מס על הוצאה מוכרת בכל חשבונית , כך שהסכום יוצא מחיר יותר נחמד לבסוף . כפי שכבר רשמתי מי שרוצה לפרסם שיפנה ללא תגובות מיותרות כמו יקר לי , למה יקר וכדומה.. העובדות הן שכרגע בלי עין הרע יש לנו בקשות לפרסומים כמו שניתן לראות בעלי ארועים מפרסמים , ובקרוב התפתחויות חדשות. זה הכל יום טוב לכולם . .. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
אני לא מסתכל על אחרים , / או מה יש לאחרים
אני מסתכל על הכוס שלי . האתר שלי הוא אתר פרסום לא אתר / פורום לילדים , נכנסים אליו קהילה של אנשים מכובדים כדוגמת רואי חשבון עורכי דין וכו' הפרסום בא בהתאם , בנוסף קצב הגדילה הולך ועולה מיום ליום ... , בשל כך גם הפרסום (ברובו) הולך לאחת מן הקהילות הללו . לכן מי שבא לפרסם אצלי זוכה בנוסף לחשיפה ממוקדת מן העשריון העליון או איך שלא תקרא לזה ... , ובנוסף נחשף לקהל סטודנטים די גדול .. , ופרסום שזוכה לחשיפה יותר גדולה מכל אותם אצרים שהזכרת של 10 - 20 , תחשוב שכל סופ"ש רואים אותך בעיתון ונכנסים עיתון של שבת ותעשה את החישוב עם עצמך איפה אתה מעדיף לפרסם אם אתה מחפש תמחירים הזולים עם הכניסות הרבות שאתה מתכוון אליהן בבקשה .. מי שמפרסם אצלי יודע מה האתר שווה ולכן מפרסם והתוצאות בשטח מדברות בעד עצמן .... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|