|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
דרוש| צוות למערכת פורומים חדשה, כלומר לבנות מערכת פורומים ולתמכר אותו
שלום לכולם.
המערכת נמצאת בפיתוח כרגע על ידי בלבד, דמו: www.upim.co.il/forum פאנל ניהול מסודר ויפה לעין ונוח מאוד מאוד, יש המון דברים שאי אפשר לראות. אני ירשום מה כבר יש בפאנל ניהול: סגירת האתר וניהול פרטי האתר. מערכת מתקדמת של תבניות וסגנונות, המערכת כוללת הפיכה אוטומטית של STYLE ב HTML ל CLASS והוספה ל CSS. יש כמה באגים עדיין. המערכת גם מתמצתת אם יש שני CLASS בתוך תג אחד הופך את זה ל CLASS אחד. ניהול מוצרים, כמו ב VBULLETIN, מערכת פלאגינים שניתן להוסיף קטעי PHP לקבצים דרך הפאנל ניהול. מערכת משתמשים מאובטחת, עדיין עם באג אבטחה אחד שיתוקן, הכוללת אישור מייל אם רוצים ואם לא אז בלי אישור מייל, שכחתי סיסמה, הרשמה, התחברות, שינוי פרטים אישיים שמחייבת הזנה של הסיסמה הישנה למען אבטחה והגנה נגד BRUTEFORCE (עדיין ישופר ההגנה). ניהול משתמשים עדיין זה רק בקושי, כי אין עוד הרבה אפשרויות למשתמש. הוספה ומחיקת פורומים + תתי פורומים + קקטגוריות בלי סוף. יצירת קשר מתקדמת מבוססת על מערכת UCONTACT שפיתחתי. דרושים ככה: 2 מעצבים 2 בעלי ידע ב JQUERY\AJAX\JS 2 בעלי ידע ב PHP\CSS\XHTML\SQL למערכת יש עתיד, עזבו את השם סתם קראתי לה BBULLETIN נקרא לה בשם אחר. כל המעוניין צור איתי קשר בפרטי. |
![]() |
![]() |
# 2 |
אחראי פורום
|
השאלה החשובה ביותר היא: למה שאני לא אשתמש ב-mybb/phpbb/ipb/vbulletin אלא במערכת שלך?
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
יש הרבה מריצים אותה שיהיה בהצלחה אחי
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
תודה לכן.
ולתגובתי, קודם כל כמה באגים יש ב VBULLETIN של גישות של קבוצות משתמשים וכו'? מעצבן מאוד לתת הרשאות במערכת, הכל מסובך ואי אפשר לתת הרשאות מדוייקות. זה חלק שאפשר לנצל. דבר נוסף הוא המערכת באנגלית. ושלנו בעברית מה שאומר שבישראל הוא ירוץ חזק, לאחר שירוץ נתרגם לאנגלית והוא ירוץ גם בחו"ל. דבר נוסף יש תמיכה מלאה ב CSS תקני עם XHTML. ונעשה עוד המון המון אפשרויות שלא קיימות בשאר המערכות. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
VB קיימת לפחות מאז (זה מאז שאני זוכר אותה) שנת 2000 היא מוכרת בכל העולם , אלפי HACKS למערכת , תרגומים כמעט לכל שפה שקיימת מערכת חזקה מאד שבנוייה לאלפי משתמשים ולכל גודל של קהילה , בעלת שם עולמי ועוד אלפי אפשרויות זה שאתה חושב שעם 2 פיצרים וחצי שאין שם תצליח לנצח אותם אז שיהיה לך בהצלחה, אני בספק ד"א השוק בארץ אפילו לא שווה את הזמן השקעה והכסף ושעות העבודה בפרוייקט... הרעיון שלך נדון לכישלון מראש רוצה לחדש ? תמצא נישה שאין שם פתרונות איכותיים (כמו לדוגמא WORDPRESS הגדירה מחדש את הנישה של הבלוגים) ותבנה פתרון טוב ואמיתי ואז אולי יהיה לך איזהשהו סיכוי.
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
קודם כל לא אמרתי לעקוף, עצם המילה "לעקוף" זה יצירת תחרות.. אני לא יוצר תחרות אני מתפתח.
זה מה שאני רוצה שתבין. דבר שני נישה במערכת הזו זה הולך להיות סגנון ניהולי חדש, קליל המון אפשרויות חדשות שאין ולא יהיה במערכות פורומים אחרות ומודים למערכות אחרות. הכל הכל תלוי בצוות האתרף אם אני ישיג צוות טוב גדול ומקצועי נוכל להתפתח ואולי סמקום רק מערכת פורומים נוכל לפתח את זה לפורטל יחד עם עוד כמה דברים, צ'אט אפשרות לרדיו אפשרות להעלאות וכו'.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
סליחה על ההקפצה אבל אנחנו זקוקים לאנשים דחוף.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|