|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
משו חשוב לגבי הרשם גודדי כדאי להיכנס
טוב אז היום סתם גלשתי לי באינטרנט וניתקלתי באתר מעניין http://nodaddy.com/
נכנסתי אליו ונדהמתי מי שמבין אנגלית כדאי מאוד שיקרא ואז יחשוב פעמיים עם לרשום דומיינים בגודדי זה באמת חשוב! אני ינסה לתרגם את זה יותר מאוחר כשיהיה לי כוח
# 2 |
מנהל ראשי
|
נשמע כמו סתם לקוח ממורמר,
ברוב המקרים שם.. נראה לי שגודדי נהגו כצפוי מהם- מה גם שכל ה"אלטרנטיבות" שהוא מציג לא נראות כאילו מדובר במשהו מתוך נסיון. הגיוני שבחברה עם מאות אלפי לקוחות יהיו מס' לקוחות לא מרוצים. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
אני חייב להגיד לך שיש שמה כמה דברים אמיתיים כמו לדוגמא שהם דוחפים לך 200 דברים כשאתה רוצה סך הכל דומיין ואני היה לי אתם ניסיון כבר לא משו ביגלל זה אני לא מיתעסק איתם ולא קונה אצלהם דומיינים אני מעדיף לשלם דולר יותר לקבל גם פאנל מאובטח יותר (אני לא מגזים הפאנל של גודדי לפחות פעם ביום נופל ביגלל פריצה) מתקדם יותר וWHOIS חסוי מה שגודדי רוצה כסף
במידה ואתה מכיר את פורום הוסטינג העולמי לא אגיד את שמו פה אז יש שמה הרבה מאוד אנשים שמתלוננים כל הזמן על גודדי מה שגם מוזר לי שדומיין INFO עולה לרשם 6 ומשו דולר וגודדי מביא שנה ראשונה ב1 דולר במידה ולחשב כמה רק ישראלים קונים תדומיין הזה שמה ולא מחדשים לעוד שנה גודדי מפסיד הרבה מאוד כסף אני בטוח עכשיו יבוא מישהוא פה ויגיד שהם מרוויחים על אחסונים ושרתים אז זהוא שכימא ואפחד לא קונה אצלהם את זה אחרי השמועות הרצות באינטרנט שהם ממש לא טובים בזה השאלה מאיפה הכסף? כניראה זה ביגלל שהם דוחפים לך 200 דברים בקנייה של דומיין מסכן ואז יוצא לך מדומיין שעלה 8$ ל1500 דולר עם אחסון שרתים ועוד 200 דברים :S
# 4 |
חבר וותיק
|
מעניין לדעת איפה הוא קנה את הדומיין
![]() וכמו דניאל, זה נשמע כמו סתם לקוח ממורמר .
# 5 |
חבר בקהילה
|
זה או לקוח ממומר או מתחרה, בכל חברה גדולה יהיה מלא שונאים לא משנה מה...
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|