![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
השכרת שרת. התיעצות....
אשמח לשמוע דעות לגבי קושי והבעיות שיש למי שרוצה להשכיר שרת ? הנסיון שלי הוא בעיקר באיחסונים משותפים ואין לי מושג( אני ממש טירון) מה הידע שאני צריך בתפעול שרת. מה ההבדל בין שרת בחו"ל לאומת שרת בארץ מלבד המחיר ?
בגלל שיש צורך אני מתחיל לחשוב על העניין ברצינות וכמו כל דבר אני אלמד איך מנהלים שרת ולאט לאט אהפוך למומחה ![]() תודה ![]()
# 2 | |
I am root
|
ציטוט:
בסביבת WEB תצטרך לדעת לתפעל את האפליקציות השונות ולדעת את הדרך לשלב בניהם בצורה אופטימלית. בין השאר APACHE MYSQL MTA SYSTEM IPTABLES KERNEL UPDATES DA/WHM SSL PHP PHP Modules Perl Monitoring tools Backup and Recovery Plan Network Security ומעבר לכך לדעת לבנות אתר יפה כדי לשים שם ![]() ההבדל בין ישראל לחו"ל הוא המחיר, בשורה התחתונה החומרה יכולה להיות יותר טובה ,אבל החיבור לרשת האינטרנט הוא איטי יותר, נניח ותאחסן אתר שפונה לקהל בחו"ל , הם לא יהנו כלכך ממנו במידה והוא פופולרי. אלא אם כן , אתה רוכש רוחב פס פרטי לחול , וזה מה שמייקר את החיבור והשירות בישראל. מה שמאוד חשוב בכל מקרה של ניהול שרת , הוא אחריות החומרה שאתה מקבל, ותוך כמה זמן מוחלף חלק תקול במקרה שיש בעיה. זה לא נחמד שביום שישי בערב הולך לך הדיסק ואין לך עם מי לדבר לצורך העניין, לכן חשוב גם שיהיו לך אמצאי ניתור בשרת שידווחו לך במקרה של כשל פיזי כלשהו. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
תודה לכם על התשובה.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|