|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
דיון | בקשר לאתר שלי, אבקש מכולם להכנס
שלום, ברשותי האתר:
www.GetSteam.info כמו שאתם יודעים זו תחרות וכו', אבל היום הייתה קפיצה ע-נ-ק-י-ת במספר כניסות. המחשה: בדפים של ההפניות (הקישורים שהאנשים מפנים) ההפניות עלו ביותר מ-400! המחשה: http://extremetracking.com/open?login=getstea בדפים של הכניסות לאתר עצמו (האתר הראשי) ההפניות עלו ביותר מ-300! המחשה: http://extremetracking.com/open?login=getsteam איך ייתכן דבר כזה?
# 2 |
חבר בקהילה
|
אסביר לך, בזמנו חבר שלי היה נירשם לתחרויות כאלו והוא פשוט היה מחליף את האייפי שלו כ100 פעם ביום לפעמים גם יותר.
ואת זה הרוב עושים כלומר משנים את האייפי וניכנסים ללינק שלהם, בגלל זה התחרויות האלו הם לא הוגנות מפני שהאנשים לא באמת מפרסמים את הלינק שלהם הם עושים את זה בדרך פשוטה יותר. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
רוצה שאני אכניס לך גם 12 אלף אנשים ביום?
אמיתיים שכולם מישראל ובצורה חוקית כמובן (ברור שמבחינת התקנון שלך זה לא זה ) |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
אבל לשנות איפי לוקח כ-2 דקות, למי יש ככה זמן להחליף?
# 5 |
חבר על
|
בלי לשנות IP אני עושה לך 12 אלף
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
לשנות אייפי לוקח בדיוק 5 שניות, והדרך שאנטי מדבר זה IFRAME כניראה שזו גם דרך נהדרת להכניס כניסות ועוד מבלי שהמשתמש מודע לכך שהוא מביא לך כניסה
![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
כן באתר שלך...
אבל אתה תיחסם ![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|