|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
![]() חבל שזה המצב ..
אני אומר לכם את האמת, אני בתור אחד שרוצה (או רצה..) להיות בקרבי , שמעתי המון סיפורים ,וקראתי המון כתבות וגם הכתבה הזאת שעכשיו אתם תקראו ,וכל אלה מורידים לי את החשק להיות בקרבי ..כי זה יותר ידפוק אותי בחיים מאשר יעזור לי . ואני לא רוצה לראות פה תגובות כמו : "אל תראה מה אתה מקבל מהצבא ..תראה מה אתה מביא למדינה " ועוד שטויות כאלה..זה עובד על ילדים קטנים ,לא עלי . הכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3931263,00.html חומר למחשבה.. ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
שורה תחתונה מדובר באופי שלך ובחינוך שעליו גדלת. אתה חי במדינה שתחת איום תמידי והסיבה היחידה שאתה, המשפחה והחברים קיימים בכלל או חופשיים היא כי ילדים בני 18 שומרים עליך. גם אם לא ממקום של להחזיר למדינה שנתנה כל כך הרבה בשבילך ואלו רק 3 שנים (+מילואים *אהמ*) אחרי 18 שנים ואל תשכח את השנים הרבות שיבואו, לפחות על ההיגיון הפשוט שתעשה את זה עבור היקרים לך... לא רוצה? אני יודע מספיק טוב שאי אפשר להכריח מישהו להיות לוחם. אם זה מה שיעשה לך טוב, לך תעשה יומיות בקריה.
![]() מאז ומתמיד גיוס לקרבי סימל אכילת חרא... כן, זה לא קל. מעבר לזיכרונות, בנית אופי ואולי תחושת סיפוק בהמשך, זה לא יתן לך כלום, אבל... וזה אבל משמעותי - זה חשוב. גם לחי"ר ספציפית (שיחסית לחילות קרביים אחרים, ממש אוכלים חרא) יש ביקוש, לא חסרים מורעלים. צריך לאייש את חטיבות השריון, תותחנים, מוד"ש והנדסה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
אושיית הוסטינג
|
..."חצי מהחברים שלי ירדו מהארץ בגלל מה שכתבו לנו בתעודת שיחרור"...
איזה מצחיקים הם, ואחר כך מתפלאים למה קוראים להם ליינט.
# 4 | |
חבר על
|
ציטוט:
כמובן שאחרי שאתה נותן 3 שנים, אתה מצפה לקבל משהו גם מזה - זה טבעי, טבע האדם, אבל זה לא כל מה שצריך לחשוב עליו.. קודם כל צריך לחשוב איך אתה יכול לתרום, אחרי זה איך זה יכול לתרום לך |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חסום
|
לדעתי זה או לקבל משכורת מכובדת או לא לקבל משכורת בכלל
כי המשכורת עכשיו ממש מביחה את החייל |
![]() |
![]() |
# 6 |
מ.תיכנות
|
איזו תרומה גדולה יותר היא מלדעת שבזכותך (למרות רק היותך בורג קטן במערכת), המשפחה שלך יכולה לחיות יחסית בשקט?
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
חייל שחוזר 4 פעמים בחודש הביתה לשישי שבת או פעמיים בחודש מקבל 700 שקלים את רוב תנאי המחייה שלו הוא מקבל מן הצבא זה שווה ערך למשכורת מינימום, של 4000 שקלים, הצבא משלם לו נסיעות, משלם לו אוכל, משלם לו שתיה, משלם לו לינה וכל מה שנדרש בנוסף אני לא מבין איך אפשר להגיד אתז ה - כשאני ישתחרר מהצבא וגם בתקופת השירות אני יודע שאני ירגיש גאווה לשרת בצבא שלנו וגאווה ששירתתי, ולמרות שמבחינת הצבא היתי יותר קטן מהצ'ופצ'יק של הקומקום אני עדיין יודע שתרמתי את החתיכה שלי בצורה הכי טובה שאני יכול אישית אני בקלי קלות יכול לשחרר את עצמי משירות קרבי (רפואית אני לא כשיר..), אחרי הרבה בלגן והעלאת פרופיל אני בדרך לשירות קרבי ![]() ![]()
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
ציונות, פטריוטיות... You call it whatever you like, זה מה שזה. אתה חלק מהמדינה, ההורים שלך חלק מהמדינה ומישהו צריך לשמור עליה.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
אוקי..
אבל אני לא מדבר על הקטע הזה של המורעלות ..לשמור על אמא ואבא וכל מה שבא עם זה. אם תקראו את הכתבה ( אני חושב שכמה מפה הגיבו בלי לקרוא את כל הכתבה ..) תבינו מה הפואנטה של הכתבה.. לא להיות מורעל ולשמור על התחת של אמא ואבא.. אלה הקטע שאתה מסכן תחיים שלך ,3 שנים,אוכל חרא ,ובסוף מקבל עוד יותר חרא. גם בזמן המילואים ,ואני מכיר גם הרבה אנשים שמפטרים אותם בגלל שהם במילואים קרביים שזה חודש +- .. לאבד מקום עבודה בגלל זה זה לא כיף ..ממש לא. ויש עוד מקרים ,גם אם תקראו תכתבה,שאחרי שאתה יוצא מהצבא ,משירות קרבי אתה כאילו אוויר...לא שמים עליך (הצבא) ..ועוד ועוד . ~The_Sultan~ כן המפקד! תחסוך ממני תגובות כאלו .. אני לא אומר ששירות קרבי זה בזבוז גדול . אבל אני חושב ,והרבה מאוד אנשים חושבים כמוני.. שמי שמשרת בקרבי ,נדפק ואוכל יותר מדי חרא בהמשך .. |
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
ידוע שהמערכת מפגרת ובמדינת ישראל לא מתגמלים לוחמים, אבל מפה בא המושג של "תרומה"... אתה לא מקבל כלום בתמורה.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|