|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Whatever
דירוג מסחר: (0)
|
מערכת ניהול אתר, רק בקטן (Mini CMS)
אהלן ושנה טובה לכולם!
לפני כחודש הייתי צריך מערכת ניהול תוכן לאתר של בעלה של בת-דודה שלי שמתעסק במחשבים (אין להם ידע ב HTML וכיו"ב, ככה שהייתי צריך פתרון בשבילם). ![]() אחרי שלא מצאתי משהו בחינם ובגלל שהתפנה לי מעט זמן - תכנתתי להם מערכת קטנה שכוללת הוספת עמודים, עריכת עמודים (WYSIWYG) ומחיקת עמודים. בנוסף, העמודים מופיעים אוטומטית בתפריט האתר. ![]() אין בעיה להתקין את המערכת על כל עיצוב, על כל שרת והדרישות היחידות הן מסד-נתונים מסוג MySQL ואפשרות להרשאות 777 לתיקיית העלאת תמונות (לאפשר העלאת תמונות דרך הממשק WYSIWYG). המחיר הנדרש לכל החבילה (התקנת המערכת והקוד עצמו) הוא 40$. שיפורים ותוספות- ניתן, בתוספת תשלום.
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני רוצה לשאול גם עוד דברים על המערכת, כיצד אוכל לעשות זאת חוץ מהודעות פרטיות? יש לך תוכנת מסרים כלשהי?
![]() |
# 6 |
עסק רשום [?]
|
שלח לי דמו,
ומה יש במערכת הזאת שאין במערכות ניהול תוכן לאתרים תדמיתיים רגילות? והקוד כולו תקין 100% וניתן לשיפורים, וכל זה ויהיה מובן גם למתכנת אחר? אתה מקבל רק בפייפל בטח נכון ?
# 7 | |
Whatever
|
ציטוט:
המערכת לא שונה מהותית ממערכות אחרות. היא פשוט קטנה, נוחה ומתאימה לאתרים קטנים (לצורך העניין, www.tomer.name) הקוד תקין ב 100% וניתן לשיפורים וכמובן שיהיה מובן למתכנתים אחרים. עדיפות לפייפאל, אפשרות להעברה בנקאית.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|