|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
Mini File Host דרוש מקודד/מתכנת מקצועי
בוקר טוב,
לא מצאתי לי עדין בנאדם שיכול לתכנת לי מחדש את המערכת,מזה אומר? לאבטח לי את המערכת,לתרגם,קידוד תיקני ומתאים למנועי החיפוש,הוספה של אופציות או/ו הסרה מהמערכת. המערכת תעלה על האתר ואני צריך אותה בשני שפות: אנגלית ועברית בשפה גבוהה ותקינה. אני צריך את המערכת מוכנה גג עד חודשיים מתחילת העבודה. רקע בעיצוב תלת מימדי ופלאש - יתרון משמעותי. הצעות כאן או/ו בפרטי בלבד! תשלום: PP,ויזה,העברה בנקאית,מזומן בזמן,צ'ק תודה רבה ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
עדיף כבר שיבנו לך אחת חדשה מאשר לעבוד על המערכת המוכנה הזאת, מכיר אותה והתעסקתי איתה קצת בעבר,
לא מאובטחת ולא בנויה הכי טוב שבעולם ויש עבודה לעשות כדי לתקן את הבאגים. למרות שבסופו של דבר היא אחלה מערכת ועושה את העבודה, אבל לדעתי לא שווה להשקיע כסף כדי לשדרג אותה אם אפשר לבנות אחת אחרת, אז מבחינת זמן וכסף ממליץ לך לבנות אחת חדשה. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חסום
|
אלהן ,
גם אני רציתי פעם לעשות כמוך אבל זה דרש הרבה כספים , וכבר עדיף לעשות מערכת חדשה ולהוסיף 300 שקלים , העלות שהמתכנת רצה הוא כ3000 שקל למערכת חדשה ולMFH בסגנון 2600 . תלך על מערכת חדשה. ד"א אנחנו מחפשים שותף לאתר שאנחנו פותחים בסגנון MFH משהו רווחי . צור קשר בפרטי במידה ואתה מעוניין. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|